Affärsutvecklare till Pumpab (Procab) // Göteborg

Affärsutvecklare till Pumpab (Procab) // Göteborg

Pumpab är ett dotterbolag till Procab, företaget som älskar flow. Ja, det är praktiskt taget vad vår affärsverksamhet bygger på: att leverera ventiler och specialanpassade pumpar samt kunskap därom för att på så sätt förbättra flöden i våra kunders anläggningar. Vi erbjuder våra partners unika specialpumpar, utlastningssystem, processutrustning och kompletta systemlösningar till tankparker, kemisk processindustri samt för korrosiva samt kryogena fluider. Och vi strävar alltid efter att vara så personliga och förtroendeingivande som möjligt. Ge oss ett problem och vi gör allt för att hitta en lösning. Tillsammans med Oddwork söker vi nu en erfaren och skarp affärsutvecklare som drivs av att gå från plan till handling.

Som Affärsutvecklare
Baserad på Marieholmsgatan 10 i Göteborg, kommer du att arbeta med att ta vår relativt nystartade verksamhet Pumpab mot nya höjder. Produkter och kunder finns på plats - nu väntar vi bara på din erfarenhet av att skapa grymma affärsplaner och att driva försäljning. Det första affärsområdet du kommer att få ta dig an är Tankparks inkluderat bland annat pumpar, lastarmar, system och styrning för hamnar, depåer och tankparker. Förutom att skapa en solid affärsplan kommer du att vara ute hos kunder och sälja. Det innebär att du kommer få resa en del. Främst inom Sverige men det kan även förekomma resor inom övriga Europa.

Vi söker dig som
... är en förespråkare för självledarskap. Du drivs av resultat och har en förmåga att komma fram till kreativa lösningar på komplexa problem. Du har en bakgrund inom teknik, erfarenhet av att skapa hållbara affärsplaner och många lyckade kundrelationer i bakfickan.

Våra önskemål till dig:
  • Erfarenhet av teknisk försäljning, gärna med ansvar för ett eget affärsområde
  • Du kan tala och skriva på både svenska och engelska
  • Teknisk bakgrund är ett krav
Varför Pumpab/Procab?
Precis vid vattnet - närmare bestämt på Marieholmsgatan 10 - ligger vårt kontor med egen brygga. Det är här du kommer att spendera nästkommande tid tillsammans med ett sammansvetsat och prestigelöst team som vill växa. Är du vår nästa kollega? Då ser vi fram emot att få träffa dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager: Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-10-02

Vill du vara med och skapa flow för våra kunder? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Vi på Oddwork är övertygade om att världen skulle bli en bättre plats om alla följde sina drömmar. Att hjälpa talanger nå sina drömmar är därför: vår dröm. Och vi lever för att uppfylla den sju dagar i veckan - 365 dagar om året. Du kan kalla oss för en drömfabrik, eller rätt och slätt: rekryterings- och employer brandingbolag. Vi matchar talanger med nästa karriäräventyr och hjälper företag att skapa än starkare företagskulturer. Vi vet nämligen att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta del av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame. Finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.