Account Manager till OEM Automatic // Göteborg

Account Manager till OEM Automatic // Göteborg

Som ledande aktör i norra Europa arbetar vi med försäljning av industriautomationskomponenter. Genom marknadsnärvaro, kunskap och service hittar vi de absolut bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna. Vi är länken mellan tillverkare och kund och nu söker vi dig som älskar att vinna tillsammans - vår nästa Account Manager.

Som Account Manager
I den här rollen inom affärsområdet Elskåpskomponenter jobbar du högt och lågt inom ett brett kundsegment. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och utvecklar såväl befintliga som nya kunder. Vissa affärer rullar in, andra får du arbeta extra länge för. Med ditt outtröttliga engagemang vänder du alltid ett nej till en lärdom inför nästa utmaning. Även om du arbetar självständigt finns alltid kollegor, som tekniker och produktansvariga, till hjälp när det behövs. Du har främst kontakt med konstruktionsavdelningar, R&D och inköpare, och din västsvenska arena sträcker sig från Varberg till Torsby. Att ständigt utöka din kundstock och att uppnå tydligt uppsatta mål är ditt största fokus - inga problem för en hungrig doer som du.

Vi söker dig som...
... är en utåtriktad och orädd lagspelare med energi och driv så det räcker och blir över. Att kavla upp ärmarna och bara köra är det du älskar mest. Här är det ingen som håller dig i handen och det är precis så du vill ha det. För dig är det en källa till motivation, och du utmanar ständigt dig själv för att nå dina mål. Självförtroendet till trots är du en ödmjuk relationsskapare som gärna gör kollegor och kunder till vänner.

Våra önskemål till dig:
  • Din sociala personlighet och ditt tekniska intresse är det viktigaste, ta med ditt säljdriv så löser vi resten.
  • Har du studerat el eller jobbat inom automation? Bonus!
  • Varit i kontakt med säljyrket innan, gärna inom B2B. Kanon, men inget måste, det viktigaste är att du vill utvecklas inom området.
  • Du talar och skriver flytande engelska och svenska.
  • Du har körkort.

Varför OEM Automatic?

Även om vi är hundratals kollegor runt om i Sverige strävar vi alltid efter att behålla den familjära känslan. Här kan du snacka om högt och lågt med alla kollegor, det är viktigt för oss att ha skoj på jobbet. Vi bryr oss om våra anställda och vi investerar i coachning och stöttning så att du kan växa, både som person och inom bolaget.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + bonus

KONTAKT: Senior Talent Manager Jesper Steenberg, jesper@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-09-01

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och genom att hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.
Mer info
Kontaktperson Jesper Steenberg
Telefon 031892835
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här.