Teknisk säljsupport till Eveco / Göteborg

Teknisk säljsupport till Eveco / Göteborg

År 1979 levererarEriksbergsvarveti Göteborg sitt sista fartyg. Samma år grundasEveco. Förstasålda produkten blir en torkhylla för 379 kronor. Idag kan vi med stolthet titulera oss specialister inom området högkvalitativa klimatprodukter för inomhusmiljöer. Genom väletablerade samarbetsavtal med ledande grossister plockar vi fram förstklassiga lösningar för VVS-, ventilations- och elbranschen. För attalltidleverera toppkvalitet med garanterad prestanda till den svenska marknaden erbjuder vi produkter från några av Europas främsta tillverkare.Otaliga leveranser och närmare 40 år senare har vi kommit en lång bit på vägen och för ett år sedan flyttade vi in i våra splitternya lokaler i Mölndal. Vad framtiden bär med sig återstår att se, men vad vi säkert vet är att vi står rustade för att ta hand om våra kunderoch det är här du kommer in i bilden.Tillsammans medOddworkär vi nu på jakt efter en motiverad och social person som villjoinavårt team!Är du vår nya Tekniska Säljsupport?

Om tjänsten som Teknisk Säljsupport
Hos oss på Metangatan 3 välkomnas du med öppna armar till en tjänst som är din att forma. Noggrant och flexibelt sätter du ihop offerter, hanterar ordrar och svarar på frågor om leveranser - du är den gyllne länken mellan våra säljare! Din roll är viktig och en förutsättning för att utesäljarna ska kunna göra ett bra jobb. Som Teknisk Säljsupport guidar du även våra kunder via mail och telefon. Inlyssnande och strukturerat tar du dig an tekniska ärenden, frågor om leveranser och problemlösning - din förmåga att anpassa dig, men också utmana och stå på dig vid rätt tillfällen, gör dig till ett sant service-geni!

Vi söker dig som...
... är frågvis och orädd. Du är aldrig sen att hjälpa människor i din omgivning och dina ärmar är ständigt uppkavlade. I samtal är du aktiv och drivande, att hitta lösningar på problem är något som du går igång på! Din nyfikenhet bidrar till att du är ett proffs på att bemöta olika sorters människor. Din förmåga att veta när du ska ta åt dig av kritik och när det bara är att borsta av dig, har varit en stor tillgång. Det tekniska intresset ligger till grund för mycket du gör och ingen förvånas om du försöker laga en trasig brödrost själv. Även om det inte blir succé varje gång är det viktigt för dig att testa. Testar man inte - vet man inte!

Våra önskemål till dig:
  • Vi ser gärna att du har jobbat med service tidigare
  • Önskvärt med intresse och förståelse för teknik
Vad Eveco erbjuder dig
Som nyanländ hos Eveco erbjuds du utrymme för egna initiativ och att forma rollen som Teknisk Säljsupport - i ett platt och transparent företag där kulturen är varm och där energin studsar mellan väggarna. I de superfräscha lokalerna går lagandan att ta på. Här uppmuntras schyssta spelregler och ett stabilt passningsspel. Tätt sammansvetsat med teamet får du, förutom en gedigen utbildning, möjligheten att utvecklas i takt med Evecos framgångar!

Vill du direkt bekanta dig med Eveco? Inga problem, klicka dig vidare här. Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-23

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 23 nov (2 dagar kvar)