Redovisningsekonom/Ekonomisk förvaltare till PRIMÄR // Göteborg

Redovisningsekonom/Ekonomisk förvaltare till PRIMÄR // Göteborg

Välkommen till ett av Sveriges största förvaltnings- och fastighetsserviceföretag! PRIMÄR är ett privatägt företag som sedan starten 1987 har erbjudit ekonomisk förvaltning av fastigheter. Nu är vi fler än 300 kollegor som finns utspridda på kontor över hela landet. Vår verksamhet präglas av hög förändringstakt och snabbt tempo. På kontoret i Göteborg samlas fem glada ekonomer och en administratör varje morgon för att ta hand om sina kunder på bästa sätt. Vill du bli en del av vårt team? Nu söker vi tillsammans med Oddwork, en noggrann redovisnings-ekonom/ekonomisk förvaltare. Är det dig vi ska få välkomna till vårt kontor på Första Långgatan som vi delar med vårt dotterföretag?

Om tjänsten som Redovisningsekonom/Ekonomisk förvaltare
Som redovisningsekonom på PRIMÄR kommer du att ansvara för ett brett spann av arbetsuppgifter inom redovisning. Du får möjlighet att kliva i konsultkostymen och sköta ekonomin för samfällighets- och bostadsrättsföreningar såväl som fastighetsbolag. På ett flexibelt sätt hanterar du ärenden som kommer in under dagen, här är ingen dag den andra lik. Noggrant sköter du kundernas redovisning, löner, avstämningar, upprättande av bokslut och budget, deklarationer och skatter. Du är också behjälplig som rådgivare vid ekonomiska beslut. Vi arbetar i program som Visma, REAL, Fortnox och Excel, erfarenhet av dem är bra men inte nödvändigt. Du är en problemlösare med stora ambitioner att göra allt du kan för dina kunder och som person ser du förbättringspotential i allt.

Vi söker dig som...
... självständigt och engagerat tar dig an uppgifter. Du är bra på, och gillar att, samarbeta med andra - mixen av eget arbete och team-work passar dig! Att planera din egen tid är något du är van vid, likaså att hålla deadlines. Du trivs bäst i lugna miljöer men har ändå förmågan att hålla ett högt tempo i ditt arbete. Med lösningen i fokus bistår du gärna dina kunder när de stöter på utmaningar - du mår bra när du kan hjälpa till!

Våra önskemål till dig:
  • Gedigen erfarenhet av att jobba med redovisning
  • Meriterande att ha varit konsult tidigare
  • Du ska vara självgående i ditt arbete
Vad PRIMÄR erbjuder dig
Vi erbjuder dig ett jobb med stor variation tillsammans med kompetenta, engagerade kollegor som bryr sig om varandra. Vår tillväxtresa på PRIMÄR kantas av höga ambitioner och tempo. Tillsammans når vi nya höjder med våra värderingar som grund: Målmedveten, Engagerad och Respektfull - vi ser gärna att du delar dessa värderingar med oss!

Vill du följa med på vår resa? Är det dig som vi kommer få välkomna till vårt trivsamma kontor? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Caroline Jansson, caroline@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-02

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 2 dec (20 dagar kvar)