People & Culture Manager till Winningtemp // Göteborg

People & Culture Manager till Winningtemp // Göteborg

Är du den drivna kulturbäraren som ser värdet i såväl människor som siffror? Ta då chansen och hoppa på vår svindlande resa mot framgångsrika och välmående arbetsplatser! Winningtemp är en revolutionerande teknik och digital lösning där företag i realtid kan visualisera personalens uppfattningar och ambitioner, och se hur det hör samman med organisationens utveckling i det hela. Vi har ambitioner som är långt ifrån blygsamma - tillsammans ska vi bygga ett världsledande bolag med intelligenta, digitala lösningar. Vill du följa med på vår resa? Nu gasar vi och tillsammans med Oddwork letar vi efter en People & Culture Manager med entreprenörsådra.

Om tjänsten som People & Culture Manager på Winningtemp
Som vår nya efterlängtade stjärna kommer du få både förtroende och utrymme att bygga upp en helt ny HR-funktion inom bolaget. Du håller inte bara fanan högt som vår kulturbärare utan tar även ägandeskap för allt som berör Human Resources - för nuvarande och framtida kollegor. Rollen är ny och du kommer att forma den utefter din erfarenhet och framtidsanalys. Det här är en guldkantad möjlighet för dig som är en strategisk doer med affärsfokus. Vi ser att du gör framgångsrika planer för hur bolaget ska attrahera talanger, sköta onboarding och skapa karriärstrappor likväl som att hantera administration. Du kommer ta beslut och göra insatser som gynnar och stärker vårt employer brand och vår kultur internt. Som People & Culture Manager är du den som skapar rutiner och processer för hur våra värderingar ska genomsyra allt vi gör, även över landsgränser! Med bolagets internationella fokus och världsledande ambitioner ser vi nämligen att du kommer ha ett finger med i spelet av att etablera Winningtemp på andra marknader, närmast i Storbritannien. Du ser alltid till att kunna motivera dina beslut och här har du en unik förmåga att se både nyckeltal och människor. Modet att implementera förändring ligger i ditt DNA och du gör det på ett affärsmässigt likväl varmt sätt.

Vi söker dig som...
...har en passion för relationer och ledarskap! Du ser värdet av att arbeta entreprenörsdrivet och med ett affärsmässigt mindset tar du dig nyfiket an nya uppdrag. I din värld är problem ett annat ord för möjligheter - en inställning som för med sig en stark tro på dig själv och ett mod att testa nya saker. Ett av dina viktigaste verktyg för att lyckas är lyhördhet, sida vid sida med fokus och driv. Du kan beskrivas som en ansvarsfull team player och en positiv energispridare som alltid ser till organisationens bästa.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en relevant akademisk utbildning
  • Du uttrycker dig klockrent på svenska och engelska i både tal och skrift
  • 5 års arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning
  • Meriterande om du har jobbat i en internationell miljö
  • Meriterande om du har jobbat i startup/snabbväxande bolag
Vad Winningtemp erbjuder dig
Som vår nya People & Culture Manager kommer du att bli en del av ett team som präglas av idérikedom, glädje och entreprenörskap. Du får en gyllne möjlighet att delta i utvecklingen av ett bolag med visionen att bli världsledande inom HR-mjukvara. Och här har du en central roll i att bygga upp en helt ny HR-funktion och ta strategiska beslut kring kultur.

Oj, vad vi ser fram emot att träffa dig! Skicka iväg din ansökan genast, då vi löpande träffar intressanta talanger. Vi hörs!

START: Omgående

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Elwira Garman, elwira@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-06

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 6 dec (21 dagar kvar)