Marknadskoordinator med inriktning kalkyl till Trafiksystem i Göteborg

Om jobbet

Trafiksystem ingår i en expansiv, västsvensk företagskoncern som startades redan 1950. Bolaget har idag 70 anställda och en budgeterad omsättning på 200 miljoner och räknar med att växa kraftigt inom sitt område. Miljöfrågor och god arbetsmiljö står alltid i centrum och är en integrerad del i bolagets ledningssystem. Vi är ett av marknadens starkaste och bästa nischföretag inom vägtrafiksystemslösningar där el och styrning är en av huvudkomponenterna, inom infrastruktur, entreprenad samt drift och underhåll. Vi behöver förstärkning och söker nu tillsammans med Oddwork efter en Marknadskoordinator till vårt marknadsteam i Göteborg!


Om tjänsten som Marknadskoordinator
Som Marknadskoordinator kommer du att hantera ett brett spann av arbetsuppgifter med betoning på marknadsbevakning, kalkylering samt inköp. Du har en social roll som innebär mycket kontakt med såväl kunder, leverantörer som intern personal. Du känner ägandeskap i varje projekt och de uppgifter som du tar dig an och fortsätter driva bolagets marknadsutveckling framåt. I rollen samarbetar du tätt med bolagets marknadsavdelning och VD.

I ditt arbete använder du med fördel dina kunskaper inom LOU, LUF samt ABT för att leda projekt och hantera inkommande ärenden. Meriterande är också om du har en inblick i entreprenadföreskrifter samt juridik kopplat till infrastruktur.

Vi söker dig som...
...är öppensinnad och analytisk med stor social kompetens! Din mentalitet präglas av "laget framför jaget", vilket alltid genomsyrar ditt arbetssätt och din attityd gentemot nya utmaningar. Du är flexibel och trivs i en snabbrörlig miljö, där du är lyhörd och alltid håller ett tydligt fokus trots högt tempo.

Vi ser att du gärna har bakgrund från infrastruktur- eller elbranschen, där du med fördel har haft en projektledande roll eller bär med dig erfarenhet från beställarsidan. Du kommer sannolikt med en utbildning från entreprenad eller juridik alternativt som ingenjör men det är inget krav. Oavsett din bakgrund har du en god insyn i projektens alla led på en praktisk nivå och din positiva personlighet spelar stor roll här.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Trafiksystem.

Vad Trafiksystem erbjuder dig
Som Marknadskoordinator erbjuds du en viktig roll i växande bolag med stora expansiva framtidsplaner! Som en del av vårt starka team i Göteborg får du ta del av en härlig arbetsmiljö med högt i tak, där entusiasm och teamkänsla står i centrum! Du kommer att arbeta kontorstider, med möjlighet till flex.

START: Omgående

PLATS: Västra Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Cecilia Eriksson, cecilia@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-06-30

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas!

Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 juni

Om företaget