Kundtjänstmedarbetare till EcoOnline / Göteborg

Kundtjänstmedarbetare till EcoOnline / Göteborg

Vi strävar efter att ge Sveriges bästa kundsupport (idag är kundnöjdhetssiffran på 97,8 procent). Vi värnar också om miljön, du värnar om miljön - vi alla bryr oss om Moder jord. Därför finns det idag en mängd lagar kring kemikaliehantering att hålla koll på som företag. EcoOnline är IT-företaget som tillhandahåller programvara med fokus på att göra kemikaliehantering och kemikaliedokumentation så användarvänlig och lönsam som möjligt. Det ska vara miljövänligt, lönsamt, digitalt och enkelt. Det ska vara EcoOnline. Likt träden och naturen växer också vi och söker därför tillsammans med Oddwork efter en Kundtjänstmedarbetare med humor till teamet i Göteborg. Bli en av oss och låt oss tillsammans skydda människor och miljön - varje dag.

Om tjänsten som Kundtjänstmedarbetare
Med över hundra dagliga användare av våra ekonomiskt fördelaktiga, men framförallt miljö-, hälso- och säkerhetsförbättrande system vill vi ge dem den absolut bästa supporten. För miljön, för människan. Det teamet som strävar efter att bli Sveriges bästa hoppas nu att du är den sjunde nyckelspelaren. Välkommen till en roll med variation! På fyra slingor är vi alltid (läs: arbetstids-alltid) tillgängliga. Parallellt arbetar vi med databasunderhåll. I den här delen av ditt dagliga arbete uppdaterar, registrerar och bedömer ni säkerhetsdatabladens kvalitet. En tredje del i rollen som framtidens bästa kundsupport (vi ska över 98 procent, vill du hjälpa oss?) är den som utbildare av våra program för kemikalieleverantörer. Vad säger du, vill du arbeta med de skämtglada?

Vi söker dig som...
... skapar trygghet och tillit på mikrosekunder. Din värme och ditt ethos är luft- och stratosfärburen, oavsett om personen du hjälper är i rummet, över telefon eller mejl, skapas en tro på att lösningen är såväl nära som naturlig. Vidare är du en äkta köttare (du vet: hörlurar, en skrivbordstrumskompatibel spellista och databladsplöjning). Humor, kass som riktigt go, går hem i vårt arbetslag. Vi älskar att bjuda på oss själva och på en go gammal vits eller rövarhistoria. Ta med dina bästa och sämsta skämt!

Våra önskemål:
  • Service: du kan prata i timmar om dess betydelse
  • Du älskar siffran 98, kom igen, nu kliver vi över den magiska siffran!
  • Älskar att tjöta
Vad EcoOnline erbjuder dig
Ett stenkast från Ullevi sitter 21 starka EcoOnlineare och väntar på dig. Med en ledande position i Norden är siktet nu inställt på Europa. Som Kundtjänstmedarbetare kommer du (efter två veckors go introkurs) bli ett med det drivna teamet, där alla har stora möjligheter att vara med och påverka EcoOnlines fortsatta utveckling. Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Vi har kollektivavtal och du erhåller givetvis friskvårdsbidrag. Välkommen ombord på Europaäventyret (och målet att bli Sveriges bästa kundsupport)!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-29

Visst känns vi två rätt? Skicka in din ansökan och ditt CV redan idag och ta dig sedan en go kvällskopp. Förresten, tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Med andra ord, vi ser fram emot att höra från dig! Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 29 nov (9 dagar kvar)