IT-revisor till Frejs // Göteborg

IT-revisor till Frejs // Göteborg

Välkommen till en lite annorlunda revisionsbyrå. På Frejs är det personliga och genuina viktigast - och tillsammans med ledorden engagemang och kontinuitet talar det för hur vi bemöter våra kunder, och varandra, varje dag. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder det mesta som en företagare kan behöva när det kommer till de tre gyllene R:en - revision, redovisning och rådgivning. Idag är vi en byrå med närmare 60 Frejsare, tre kontor och mer än 40 års erfarenhet i branschen. Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för system, siffror och människor till vårt ljusa kontor mitt emot Ullevi. Är du vår nya affärsdrivna IT-revisor?

Om tjänsten som IT-revisor
Som ny Frejsare blir du inte bara en del av vår varma gemenskap utan får också ett varierande jobb med stor potential till egen utveckling. Som IT-revisor hos oss har du den stora fördelen att få jobba både externt mot kunder och internt som vår IT-ansvarige. Du ingår också i vårt starka team av specialister inom IT-revision, Skatt och Redovisning.

I din roll som IT-revisor kommer du att vara ett stöd till dina kollegor i våra revisionsuppdrag och hjälpa dem att ta fram och bearbeta information i revisionsarbetet. Därtill utför du självständigt revision av våra kunders IT-system och interna kontrollmiljöer. Din IT-revision blir även ett viktigt stöd för ledningens styrning och övervakning av IT-relaterade risker.

Utöver IT-revision har du mycket goda möjligheter att arbeta självständigt med kunder i en konsultroll. Där får du stor nytta av din analyserande blick när du, med kundens bästa i fokus, agerar rådgivare inom informationssäkerhet, riskhantering och utveckling av interna processer kopplade till IT-system.

Som internt IT-ansvarig hanterar du hela byråns IT-drift såsom ärenden gällande nätverk, servrar, affärssystem och användarfrågor från kollegor.
Din kompetens i kombination med känsla för service gör dig till en essentiell kugge i byråns verksamhet. Du älskar att lösa problem och får en kick av att hitta effektiva och rationella lösningar - och främst av allt: hjälpa människor, vare sig det är kollegor eller kunder!

Vi söker dig som...
... väljer laget före jaget. Du är lugn och trevlig, både i det fysiska mötet och i telefon, och folk tycker det är enkelt att samarbeta med dig. Med ett serviceorienterat tänk och förtroendeingivande sätt, hjälper du våra kunder att förverkliga sina mål. Ditt engagemang gör att målen även blir dina!

Våra önskemål till dig:
  • Relevant högskoleutbildning inom ekonomi
  • Några års erfarenhet av revision
  • Erfarenhet av att identifiera, kartlägga och utvärdera kontroller och processer inom IT/affärssystem
  • Gärna certifiering såsom CISA eller liknande
  • Erfarenhet av IT-drift
Vad Frejs erbjuder dig
När du kliver in hos oss på Ullevigatan 19 slås du av den varma gemenskapen och de ljusa lokalerna. Som nyanställd får du en mentor och välkomnas med öppna armar av oss Frejsare. Vi satsar mycket på utbildning, gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en stark och god laganda. Som IT-revisor hos oss finns oändliga möjligheter till att anpassa rollen efter dina styrkor och din utvecklingspotential. På Frejs är du värdefull både som person och arbetskollega och det arbete du utför, är både meningsfullt och viktigt för våra kunder, varje dag.

Är det dig som vi får äran att välkomna till vårt fantastiska team? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra av dig!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jasmin Kamyab, jasmin@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-30

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)