Distriktschef till Dr. Oetker // Göteborg- och Hallandsregionen

Distriktschef till Dr. Oetker // Göteborg- och Hallandsregionen

År 1893 framställde Dr. August Oetker bakpulvret Backin i Bielefeld, Tyskland. En produkt med vilken han, tack vare den goda kvaliteten, kunde garantera ett perfekt bakresultat varje gång. "Succé varje gång" var mottot redan från start, och det gäller än idag, mer än 100 år senare. Vår goda tillväxt kommer av att vi sedan start strävat och arbetat för att introducera nya, innovativa produkter - anpassade efter konsumenternas behov. För att fortsatt skapa succé vid matbordet söker vi tillsammans med Oddwork efter en Distriktschef i Göteborg/Hallandsregionen (och en del av Skaraborg) med glimten, och inte bakpulver, i ögat!

Om tjänsten som Distriktschef
Du utgår varje dag från ditt hem och arbetar med att sälja mot dagligvaruhandeln. Med stöttning från såväl kollegor, bara ett samtal bort, som Genero (säljstödsystemet) är bollplanket alltid nära till hands inför dina produktpresentationer hos kunderna runt om Göteborg, Halland och Skaraborg. Med innovativa produkter kommer innovativa säljmetoder och här får och kan du vara kreativ. Alla vill ha de bästa platserna i butiken, givetvis gäller detta också

Dr. Oetker. Genom att aktivt arbeta med att få till sambandsexponering med andra produkter har du här möjligheten att trycka upp volymerna. När julen och bjällerklang klingat ut är du välkommen in till ett Dr. Oetker som står inför spännande nyhetstider 2019.

Vi söker dig som...
... uppskattar att ha bilen som ditt arbetsrum och ser möjligheterna i att sälja för ett etablerat företag i dagligvaruhandeln. Oavsett om du är vass på att baka eller inte så är du en fena på att planera dina dagar. Vart du än reser har du alltid glimten i ögat. Ta chansen, och låt din ödmjuka och sakliga argumentsteknik vända den konservativa butiksägaren till Dr. Oetker-evangelist.

Våra önskemål till dig:
  • Körkort
  • Erfarenhet från dagligvaruhandeln
  • Kreativt säljmindset
Vad Dr. Oetker erbjuder dig
Här väntar centrala och franchisestyrda matkedjor på vad du och Dr. Oetker vill skapa inför 2019:s alla högtider och kampanjer. Du arbetar hemifrån och sätter med hjälp av din försäljningschef en plan för hur kunderna skall bearbetas utifrån företagets mål. Självklart finns stöd i både arbetsverktyg och kollegor, men framförallt väntar dig ett spännande, innovativt företag som hela tiden tar fram nya produkter. Dr. Oetker Sverige är ett företag i stark tillväxt med en tight sammansvetsad och slimmad organisation. Med familjekänsla och med ett stort internationellt företag i ryggen är du varmt välkommen ombord!

Vad säger du? Är du Dr. Oetker nästa Distriktschef? Om så är fallet, ser vi framemot att höra från dig. Klicka in på Dr. Oetkers sida här och ansök sedan!

START: Omgående

PLATS: Göteborg- och Hallandsregionen och (en del av) Skaraborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-30

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 30 nov (12 dagar kvar)