Dansk Affärsmedarbetare till Papyrus // Mölndal

Dansk Affärsmedarbetare till Papyrus // Mölndal

Papyrus är Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster till tryckerier och återförsäljare. Med försäljningskontor i Mölndal, Stockholm och Malmö är vi dessutom en del av den ledande europeisk business-to-businessdistributören OptiGroup. Och som bolag i OptiGroup specialiserar vi oss för att förse våra kunder med produkter och tjänster som förbättrar effektiviteten och bidrar till en mer framgångsrik verksamhet. För fortsatt utveckling och förbättring söker vi tillsammans med Oddwork efter dig med det dejlige sproget bakom örat och siffersinnet i blicken. Måske savner du at snakke og skrive på ditt yndlingssprog? Godt!

Om tjänsten som Dansk Affärsmedarbetare
Vi har idag två säljare i Danmark men inget kontor. I Mölndal finns kontoret där flera affärsmedarbetare tillsammans hittar nya vägar för kunderna i vardagen. Tillsammans med dem och som stöd till säljarna i Danmark har du presumtivt en vardag fylld med kreativ problemlösning. Allt för kundnöjdheten. Rollen är ny och som ende ansvarig för den danska marknaden kommer du, utöver stöttning till säljarna, sitta med prissättningar, avtal och leverantörskontakt. Værktøj? Telefon, mail, Excel og SAP-system.

Vi søger dig som...
... spiser stjerneskud til frukost og er rolig (på båda språken!). Du har ett driv som kavlar upp ärmarna av bara farten och dina skämt, din humor, den är sjov. På riktigt. Kanske har du jyskens näsa för affärer, Lars Larsens siffersinne? Du har också Christian Eriksens förmåga att avsluta snyggt och Susanne Biers fallenhet för att plocka fram det bästa i andra. Eller hur? Godt.

Våra önskemål till dig:
  • Din danska är lika naturlig i tal som skrift
  • Du trivs i SAP, Excel och Mölndal
  • Kandidatexamen önskvärt

Vad Papyrus erbjuder dig

Som väletablerat internationellt bolag finns stora möjligheter till personlig och affärsmässig utveckling. Även om din roll är ny och din att forma finns ett taggat gäng bredvid dig som vill veta allt om Sankt Hans, Chili Klaus och varför Tivolis julmarknad är bättre än Lisebergs. Förbered dig på fartfyllda dagar, friskvårdsbidrag och en generös tidbank.

Vi ser möjligheter, gör du? Skicka då in din ansökan strösslad med danska och svenska i vacker symbios så ser vi fram emot att träffa dig. Skicka in ansökan och CV med en gång då vi löpande kontaktar lämpliga kandidater. Vi ses!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Amy Disley, amy@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-12-06

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding. Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 6 dec (23 dagar kvar)