Customer Success Agent inom e-bokföring till SpeedLedger / Göteborg

Customer Success Agent inom e-bokföring till SpeedLedger / Göteborg

Klappar ditt hjärta för bokföring och att ha roligt på jobbet? SpeedLedger gör vardagen enklare för små företag med stora drömmar. Genom att automatisera den löpande bokföringen, hjälper vi idag fler än 25 000 småföretagare. Vi är den enda leverantören på marknaden som erbjuder automatiserad bokföring kopplad till kundens bankkonto och internetbank. Enklare än så här blir det inte! SpeedLedger är ett snabbväxande mjukvaruföretag i ständig utveckling och i skrivande stund störst i Sverige på webbaserad bokföring. Tillsammans med Oddwork söker vi nu nästa Customer Success Agent till vårt färgstarka team i Göteborg! Är du nyfiken på oss och vårt kontor, ta en titt här!

Om tjänsten som Customer Success Agent inom e-bokföring
I den här rollen kommer du ta plats som ett av våra ess på avdelningen Customer Success. På kontoret i Nordstan samlas 15 glada kollegor varje morgon med främsta mission att stötta IT-konsulter, frisörer, musiker och andra mindre företag med ekonomiska frågor. På ett sätt kan man säga att vi hjälper dem att uppfylla sina drömmar och skapa sitt livsverk - det tycker vi är både fint och viktigt!

Som vår Customer Success Agent är det dig vi vänder oss till när extra knepiga case landar i inkorgen - man kan säga att du är vårt interna kunskapsankare och go-to-person när det kommer till bokföring. Med din skarpa kompetens och dina problemlösar-skills backar du inte för utmaningar när du stöttar kunder via telefon och chatt. Din fallenhet för pedagogik kommer väl till pass då du kommer att utbilda nuvarande och framtida kollegor inom bokföring - att se människor växa ser du som en ynnest och en av livets roligaste uppgifter! Din allt-kan-bli-bättre-inställning bottnar i tävlingsanda och omåttligt driv - du vill vara bäst på det du gör (och gör allt du kan för att dina kollegor ska kämpa mot samma mål).


Vi söker dig som...

... utan tvivel är en hejare på ekonomi men som längtar efter något mer. Din idrottsbakgrund har eldat på din tävlingsinstinkt och du har stort förtroende för din egen förmåga att lyckas. Du sprider din ödmjuka energi som konfetti och bidrar till både fokus och skoj. Just balansen mellan att ha kul på jobbet och göra ett riktigt bra jobb är du expert på. Du är ivrig att lära dig nya saker och är en naturbegåvning på att föra de kunskaperna vidare anpassat efter mottagens förutsättningar.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en utbildning inom ekonomi och bokföring
  • Troligtvis har du jobbat med bokföring i några år
  • Lätt för att lära och lära ut
Vad SpeedLedger erbjuder dig
SpeedLedger erbjuder dig en aktiv och spännande roll som ger dig stora möjligheter att utvecklas och bidra till bolagets ökade tillväxt. Här möts du av ett dynamiskt team som präglas av en entreprenörsanda! På kontoret som är beläget uppe på taket i Nordstan, möts du av en varm, härlig och energifylld stämning. Är du sugen på gemensamma aktiviteter finns alltid möjligheten med detta bolag. Innebandy-träningar, sälsafari, afterworks, kickoffer, julfest - you name it!

Som nästa familjemedlem på SpeedLedger kommer du att bli en del av ett gäng med stora ambitioner och du blir en viktig kugge i vår spännande resa mot att förändra en hel bransch! Skicka in din ansökan så snart du bara kan, då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi är nyfikna på dig!

Vill du få en inblick i vardagen på SpeedLedger? Kika här!


START
: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Elwira Garman, elwira@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-23

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 23 nov (9 dagar kvar)