Account Manager till EcoOnline / Göteborg

Account Manager till EcoOnline / Göteborg

Vi värnar om miljön, du värnar om miljön - vi alla bryr oss om moderjord. Därför finns det idag en mängd lagar kring kemikaliehantering att hålla koll på som företag. EcoOnline är IT-företaget som tillhandahåller programvara med fokus på att göra kemikaliehantering och kemikaliedokumentation så användarvänlig och lönsam som möjligt. Det ska vara miljövänligt, lönsamt, digitalt och enkelt. Det ska vara EcoOnline. Likt träden och naturen växer också vi och söker därför tillsammans med Oddwork efter en Account Manager a.k.a. duktig kundutvecklare till teamet i Göteborg. Bli en av oss och låt oss tillsammans skydda människor och miljön - varje dag.

Om tjänsten som Account Manager
Mornarna hos oss inleds alltid med en go kopp kaffe (eller te) och en färsk kundlista. Efter ett gediget CRM-surf gör du dagligen en handfull webbmöten och ett och annat fysiskt möte hos kund eller hos oss. Som människan och miljöns digitala beskyddare kommer du leda möten med personer i ledande positioner runt om i Sverige. Du hjälper i din självständiga vardag kunderna med att komma igång på bästa sätt och löpande utvecklar ni och förfinar kundens upplevelse och er etablerade relation.

Med ett noggrant introduktionsprogram och regelbundna coachningssamtal ges du förutsättningarna att växa i din roll och som person. Du kommer dessutom mötas av ett taggat, engagerat team som stöttar och lyfter varandra, samtidigt som goda resultat och hög aktivitet står i fokus. Måndag till fredag. Året runt.

Vi söker dig som...
... bygger relationer till frukost, löser knutar till lunch och mäter goda resultat till middag. Sälj handlar i mångt och mycket om att skapa relationer, hitta lösningar och få personen på andra sidan att inse: EcoOnlines lönsamma lösning är precis vad de behöver. Vår förhoppning är att du delar såväl livssyn som säljsyn med oss. Men inte bara det, du har en kommunikativ egenskap som stavas: l-y-h-ö-r-d-h-e-t. Och du är konstruktivt lagd; en mästare på att sätta dig in i kundens olika förutsättningar. Du tar tag i saker och stirrar inte kundlogga, stor som liten fisk: du slår en signal.

Våra önskemål:
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknad, IHM eller liknande
  • Minst tre års säljerfarenhet som kundutvecklare, kundrådgivare inom B2B
  • Vågar ta samtal, vågar säga nej = skicklig relationsbyggare
  • CRM-erfarenhet (kanske tillochmed Licensförsäljning?)
Vad EcoOnline erbjuder dig
Ett stenkast från Ullevi sitter 21 starka EcoOnlineare och väntar på dig. Med en ledande position i Norden är siktet nu inställt på Europa. Som Account Manager kommer du bli ett med det drivna teamet, där alla har stora möjligheter att vara med och påverka EcoOnlines fortsatta utveckling. Vi firar våra segrar samtidigt som vi ständigt har en strävan om att bli bättre. Vi har kollektivavtal och du erhåller givetvis friskvårdsbidrag. Välkommen ombord på Europaäventyret!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön + provision

KONTAKT: Talent Manager Daniella Ravan, daniella@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-22

Visst känns vi två rätt? Skicka in din ansökan och ditt CV redan idag och ta dig sedan en go kvällskopp. Förresten, tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Med andra ord, vi ser fram emot att höra från dig!

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 22 nov (2 dagar kvar)