Account Manager till Active Leads / Stockholm

Account Manager till Active Leads / Stockholm

Active Leads har siktet ställt på att bli en av Sveriges mest kvalitativa leverantörer av kundunderlag för företag. Vi är på många sätt en försäljningsbyrå - på samma sätt som en marknadsbyrå säljer marknadsföring, säljer vi försäljning. Vår produkt är enkel: vi förser våra kunder med de mest fundamentala byggstenar för en lyckad försäljning. Byggstenar som garanterar att kunderna når rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt och i linje med deras försäljningsstrategi. Alla kan köpa en annons, men ytterst få kan sätta ihop en marknadskampanj som konverterar! Och det är här Active Leads kommer in. Vår resa i Skandinavien har precis börjat och ambitionerna, de är höga. Därför är vi nu tillsammans med Oddwork på jakt efter en analytisk och driven Account Manager till vårt härliga team i Stockholm! Är 2018 året då du antar en ny utmaning?

Om tjänsten som Account Manager
I rollen som Account Manager inom detta startupbolag driver du tillsammans med grundarna försäljningen mot nya höjder. Detta innebär ett stort ansvar men också att du blir en nyckelperson för bolagets fortsatta utveckling och tillväxt.

Du ansvarar för att hitta nya försäljningsmöjligheter, kontaktar nya kunder och utvecklar även samarbeten med de befintliga. Du får skapa din egen arbetsstruktur och bygger utifrån din affärsförståelse långsiktiga kundrelationer som leder till lönsamma samarbeten. Tillsammans med teamet arbetar du mot högt uppsatta resultat- och försäljningsmål som du med stort ansvar tar dig an och strävar efter att överträffa för att ta dig själv och bolaget vidare i utvecklingen!

Vi söker dig som...
... har ett starkt eget driv, gott sinne för affärer och som brinner för försäljning! Att arbeta självgående i entreprenöriell miljö och högt tempo trivs du bra med då du med energi, kreativitet och snabbtänkthet alltid tar egna initiativ. Du ser positivt på de utvecklingsmöjligheter som finns i samband med att du kommer in i den spännande fas som bolaget nu befinner sig i. Det gör dig motiverad och du är redo att satsa hårt och samtidigt ha riktigt kul på vägen för att nå dina och bolagets mål!

Vi ser att du har erfarenhet av försäljningsarbete B2B och att du därför från start vet vad rollen som Account Manager innebär. Din målmedvetenhet och ditt fokus gör att du med fördel jobbar mot högt uppsatta mål och säljresultat. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos Active Leads.

Vad Active Leads erbjuder dig
Som Account Manager erbjuds du en utmanande möjlighet och betydelsefull roll i ett spännande startupbolag! Active Leads står inför en stark tillväxt och från Västmannagatan 66 har de siktet ställt på en internationell expansion inom en snar framtid. För rätt person med ett starkt driv finns därför goda möjligheter att växa tillsammans med bolaget och påverka den spännande resan framåt!

Hur låter detta? Är du redo att anta en ny utmaning? Om svaret är ja, då kan du direkt gå in och läsa mer om Active Leads här!

START: Omgående

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Jasmin Kamyab, jasmin@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2018-11-22

Är detta du? Skicka in din ansökan med CV omgående då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag! Vi ser fram emot att höra av dig.

Hire personality. Train skill. And be awesome at your employer branding.
Vi tror att världen blir en bättre plats om människor får göra det de verkligen brinner för. Oddwork finns här för att göra det möjligt! Som rekryterings- och employer brandingbolag matchar Oddwork talanger med nästa karriäräventyr samtidigt som vi hjälper företag att skapa starkare företagskulturer och kommunicera de äventyr och möjligheter som finns inom just deras världar. Vi vet att det är när rätt talang och rätt företag träffas som magi får möjlighet att skapas! Nyfiken och vill veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här, eller ta det av vår företagskultur redan nu genom att hoppa i din supersuit bland flamingos och popcornmaskiner i vårt mobilspel Oddgame, som finns för gratis nedladdning i App Store och Google Play!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.oddwork.se
Sista ansökningsdag 22 nov (6 dagar kvar)