Content & Social Media Creator till Octean i Kungsbacka

Content & Social Media Creator till Octean i Kungsbacka

TJÄNSTEN
Idag handlar det mesta om innehåll. Detta har du stenkoll på och det viktigaste uppdraget hos Octean är just att bygga en "state of art". Du skapar, producerar och publicerar innehåll i Octeans samtliga digitala kanaler och arbetar kontinuerligt med analys och uppföljning. Tjänsten är placerad på kontoret i Kungsbacka och du ingår i ett marknadsteam bestående av tre medarbetare.

Exempel på områden och arbetsuppgifter:
 • Uppdatera, planera och schemalägga inlägg enligt vår Digitala strategi för valda kanaler och segment.
 • Skapa och producera innehåll till våra olika Digitala kanaler i huvudsak Content-blogg, nyhetsbrev, Sociala Medier och till viss del Youtube.
 • Producera annonser i Sociala medier (Både rörlig och stillbilder).
 • Öka interaktionen i våra sociala kanaler
 • Omvärldsbevakning - digitala trender inom digitala kanaler
 • Håller kontakt och bygger relationer med våra ambassadörer/språkrör
 • Analys och uppföljning i Facebook Business Manager samt Google Analytics

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har ett stort intresse av content, bildspråk och älskar att skapa rörligt material i sociala medier och digitala kanaler och är en riktig "doer" som får saker och ting att hända. Vi tror att du är i början av din karriär och vill utvecklas tillsammans med oss. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är affärsmässig och har god förståelse för hur sociala medier och "storytelling" kan användas för att stärka företagets varumärke.

Vi söker dig med:
 • Ca 2 års erfarenhet av för tjänsten en relevant roll
 • God kunskap om hur man skapar av SEO-anpassat innehåll
 • Erfarenhet av att skapa grafiskt material och (enklare) filmer med rörlig bild, text och musik i marknadsföringssyfte
 • Högskolenivå/YH med inriktning marknad och kommunikation
 • Erfarenhet av Adobe-programmen och Wordpress
 • Erfarenhet av att arbeta i Facebook Business
 • Erfarenhet av Google Analytics
 • Är obehindrad i det svenska och engelska språket i tal och skrift

PERSONLIGT

Kompetens är viktigt, PERSONLIGHET allt...... Som person är du mycket driven, älskar digital kommunikation. Du har hög samarbetsförmåga, prioriterar väl och kan arbeta i högt tempo. Vi är ett starkt team som stöttar och stärker varandra. Vi förutsätter att du har ett stort hälsointresse, samt är nyfiken på eller redan använder kosttillskott. Är du djurintresserad är också det en fördel då vi i vår varumärkesportfolio har en djurserie och på kontoret finns 3 kontorshundar.


ANSÖKAN/KONTAKT

Vi samarbetar md rekryteringsföretaget Your Talent i denna rekrytering. Ansök på www.yourtalent.se Kontakta rekryteringskonsult Johan Sjöberg på 0761-709851 eller via mail johan.sjoberg@yourtalent.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Octean marknadsför och säljer kosttillskott, kosmetika, medicintekniska produkter och fodertillskott. I produktportföljen finns både internationella och egna varumärken, som till exempel Original Silicea, Silicea Mag-Tarm, Saframyl, Aktiv Djurvård och Iron Vital. Tillsammans med en sund livsstil är våra produkter framtagna för att vara en naturlig del i vardagen. Vi är ett företag med mer än 40 års erfarenhet inom läkemedelsindustrin och egenvård. Vi brinner för naturliga och väldokumenterade produkter som har en positiv verkan både hos människor och djurs hälsa. Vi har vårt huvudkontor i Kungsbacka, söder om Göteborg, och vi säljer våra produkter både online och på Apotek, Hälsokostbutiker och övriga utvalda försäljningsställen. Vi har en egen webshop för att kunder lätt ska kunna hitta den produkt den behöver. Läs mer på www.octean.se