Rivnings- och saneringstekniker till Ocab i Göteborg

Rivnings- och saneringstekniker till Ocab i Göteborg

Till Ocab i Göteborg söker vi nu fler medarbetare på saneringssidan, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbete. Vi söker dig som trivs i ett omväxlande och fysiskt arbete där du får arbeta brett med värderäddande insatser.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande arbete där du får möjlighet att göra verklig skillnad för våra kunder och vi hjälper både företag och privathushåll. Dina arbetsuppgifter innefattar främst att i samråd med ansvarig arbetsledare utföra sanering och rivningsuppdrag i fastigheter efter brand- och fuktskador och att utföra sanering av lösöre, mögel- och lukt. Arbete på jourtid kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • Kan arbeta under eget ansvar och har god samarbetsförmåga
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Har B-Körkort (krav)
  • Har god fysik då arbetet kan vara ansträngande
Tidigare erfarenhet av sanering och/eller från byggbranschen är meriterande men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som har positiv energi, är driven och har viljan att utvecklas och växa med oss. Du är även ansvarstagande och ordningsam samt bekväm med att ta egna initiativ. Då du varje dag kommer ingå i ett team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Vi erbjuder både internutbildning och externa kurser för rätt person som saknar tidigare erfarenhet.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Thomas Olsson via e-post thomas.olsson@ocab.se

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2019-11-30, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare efter provanställning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.