Regionsäljare till Ocab i Göteborg

Regionsäljare till Ocab i Göteborg

Nu söker vi dig som trivs i en bred roll inom försäljning och som vill anta nya utmaningar. Hos oss kommer du att arbeta för att utveckla långsiktiga affärsrelationer och vara med och bidra till vår fortsatta framgång och tillväxt.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta brett inom försäljning och vara ansvarig för avtal och upphandlingar för våra kunduppdrag för till exempel försäkringsbolag, byggbolag och fastighetsbolag.
Du arbetar både mot den privata och offentliga sektorn och hanterar förhandlingar och avtalsskrivningar samt säkerställer implementering och uppföljning av uppdrag. Du kommer även att ansvara för att hålla kontakten och utveckla våra befintliga kunder och avtal, samt med att skapa relationer till nya kunder. Du deltar i planering och genomförande av olika kundaktiviteter såsom seminarier, mässor och kundutbildningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • har dokumenterad erfarenhet från tjänsteförsäljning B2B
  • har erfarenhet från någon av följande branscher: försäkring, bygg, fastighet, sanering, avfuktning eller liknande
  • Har god datavana i Office-paketet
  • uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
  • Har B-Körkort (krav)
Erfarenhet av offentliga upphandlingar och försäljning till offentliga organisationer är meriterande. För att lyckas i rollen behöver du drivas av både försäljning och servicekänsla, både i det lilla som i det större perspektivet. Du har en positiv, serviceinriktad, ödmjuk och lösningsorienterad personlighet.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss. Vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Thomas Olsson via e-post thomas.olsson@ocab.se

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2020-03-20
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.