Fuktskadeutredare till Ocab i Göteborg

Fuktskadeutredare till Ocab i Göteborg

Nu utökar vi teamet med ytterligare en duktig medarbetare inom vårt tjänsteområde Fuktskadeutredning. Vi söker därför en självständig och driven person till en omväxlande och utvecklande tjänst som skadeutredare hos oss.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med skadeutredningar inom byggnadsmiljö som till exempel utredning av fuktskador, utredning av läckage i klimatskal, statusbesiktning i inomhusmiljö och miljöinventering.

Till stor del utförs arbetet i fält och därefter sammanställs undersökningar och utredningar i skriftliga rapporter, oftast tillsammans med ett åtgärdsförslag. Det händer även att vi hjälper kunden med att byggleda utförandet av åtgärderna.

Kvalifikationer
Vi söker dig som:
  • har erfarenhet av fuktskadebesiktningar eller liknande
  • har byggnadsteknisk kunskap
  • har god analytisk förmåga, noggrann, nyfiken
  • kan uttrycka dig väl på svenska i såväl tal som skrift
  • har god datavana
  • Har B-Körkort (krav)
Erfarenhet av byggskadeutredningar av inomhusmiljö och/eller besiktningar är meriterande, men inte ett krav. Du får gärna komma från en bakgrund av liknande arbete inom byggbranschen, avfuktning, sanering eller liknande. Du kan arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt och gott ordningssinne. Vi tror också att du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss och vi arbetar aktivt med kompetensutveckling och utbildningar. Du kan utgå ifrån antingen vårt kontor i Göteborg eller i Borås.

För ytterligare information om tjänsterna är du välkommen att kontakta Anders Nilsson via e-post anders.nilsson@ocab.se

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via formulär på vår hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2020-10-27, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt ök och med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ocab.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, fastighetsförvaltning, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.