Montör inom el till ONE Nordic!

Montör inom el till ONE Nordic!

Är du en noggrann och prestigelös person som trivs med ett självständigt arbete? Har du ett stort säkerhetstänk och gillar att lösa tekniska problem? Då har vi tjänsten för dig! Var med och utvecklas i en framtidsbransch samt i ett växande bolag med god kamratskap, kompetensutveckling och goda arbetsvillkor.

Om ONE Nordic

ONE Nordic är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic finns idag på ett 40-tal orter i Sverige och har ca 1 000 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är inom service, drift, provning och underhåll för stationer hos våra industrikunder i Göteborg och Västra Götaland. Du kommer att arbeta med anläggningar inom spänningsintervallet 0,4-130kV hos olika kunder som t.ex. fjärrvärmeverk, högskolor, vindparker, tillverkningsindustrier m.m. De apparater som du arbetar med är exempelvis brytare, transformatorer, batterisystem, reservkraftsanläggningar och ljusbågsvakter. Du kommer arbeta mycket självständigt men även i olika konstellationer inom team bestående av montörer, tekniker, konstruktörer, montageledare och projektledare. Du ansvarar för din egen servicebil och utgår antingen från närmsta etablering eller från hemmet.

Din profil

Du har en avslutad gymnasieutbildning med inriktning mot el, elkraft eller automation, KY inom el alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav. Du har arbetat några år i branschen och vi ser det som meriterande om du har en etablerad erfarenhet av kontrollutrustning, stationsunderhåll eller kunskap inom elkraft.

Som person har du en stor initiativförmåga, är noggrann i ditt arbete och har en god samarbetsvilja. Du har ett stort säkerhetstänk och kvalitétstänk samtidigt som du är prestigelös. Du gillar tekniska lösningar och trivs med kontakter och att ge god service.

Tjänstgöringsort: Du tillhör kontoret i Göteborg och tjänstgöringsområdet är Västra Götaland.

Arbetstider: Mån-Fre kl. 7-16 samt viss beredskap.

Startdatum: Enligt överenskommelse med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! ONE Nordic samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Anel Bosnjo på anel.bosnjo@onepartnergroup.se eller 073 430 49 96
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 juli 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se