Säljare till OKQ8 Västra Frölunda

Säljare till OKQ8 Västra FrölundaVår drivkraft har alltid varit att underlätta för människor i rörelse. Drivs du av att jobba i en spännande miljö med varierande arbetsuppgifter? Brinner du för försäljning, kundfokus och att ge det bästa värdskapet i alla kundmöten? Då kanske du är en av OKQ8:s nya Säljare!

Som Säljare på OKQ8 arbetar du i en föränderlig och spännande organisation där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. I arbetsuppgifterna ingår försäljning av bland annat drivmedel, mat, kiosk och bilistiska produkter, biltvätt, servicehjälp samt uthyrning av bil, lastbil och släp. OKQ8 Västra Frölunda har öppet dygnet runt.

Vi söker dig som vill vara en del av ett team och som gillar att arbeta i högt tempo. Kunden ska alltid stå i fokus och känna sig välkommen till oss så att du gillar kundmöten är en självklarhet. Vi ser att du älskar försäljning och vill jobba mot uppsatta mål. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster samt biluthyrning men din personlighet värderas högst. Körkort är ett krav.

Vi erbjuder

OKQ8 erbjuder en spännande arbetsplats att utvecklas i. Här arbetar människor i alla åldrar! Våra värderingar öppen och ärlig, snabbt och smidigt, kompetens och kundfokus präglar vårt dagliga arbete och vi strävar alltid efter att utvecklas.

Varaktighet/Arbetstid

Som Säljare arbetar du skifttjänstgöring. Den här tjänsten är en tillsvidareanställning på 14,75 timmar per vecka från och med 2018-11-01.

Ansökan

Kan du göra oss ännu bättre? Sök då tjänsten redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningssystem. Som en del av vår rekryteringsprocess kan du få komma att få göra ett screeningtest som är anpassat för tjänsten.

Följ oss gärna på Facebook och LinkedIn under namnet OKQ8.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OK-Q8 AB i Sverige och Q8 Danmark A/S i Danmark utgör tillsammans ett av Skandinaviens största drivmedelsbolag OKQ8 Scandinavia. Vi är en engagerad och kundorienterad organisation med cirka 3800 anställda i Sverige och Danmark. Våra värderingar är kundfokus, kompetens, snabbt och smidigt, öppen och ärlig, och de påverkar vårt dagliga arbete. Våra medarbetare har alla något unikt att erbjuda, och genom våra värderingar kan vi växa och utvecklas. Vi har ungefär 1000 servicestationer i Skandinavien, där vi tillhandahåller produkter och tjänster för människor i rörelse. Vi erbjuder bränsle, hög tillgänglighet och ett stort urval av bilrelaterade produkter samt färska livsmedel och 100 % rättvisemärkt kaffe. Vi arbetar aktivt med att driva utvecklingen av mer klimat- och miljövänliga bränslen och produkter. Som medlem i samhällsinitiativet UN Global Compact stöder OKQ8 Scandinavia aktivt FN:s tio principer om mänskliga rättigheter, arbetsrätt, miljö och anti-korruption.. Läs mer om oss på www.okq8.se och www.q8.dk.