Chaufför C / CE YKB

Chaufför C / CE YKB

Lastbilschaufför med C-kortsbehörighet och YKB till vårt nya kontor i Göteborg. Tjänsten avser distributionskörning heltid dagtid.

Tillsvidareanställning, lön enligt kollektivavtal transport

Kontakta oss med din ansökan, gärna med telefonnummer och eventuella frågor till christian@ntd.nu så hör vi av oss direkt. Urval sker löpande så hör gärna av dig redan idag. Vi ser fram emot din ansökan.

Profil
Du ska inneha CE-körkort och YKB. Ifall ditt YKB håller på att gå ut erbjuder vi att stå för kostnaderna. ADR är ett plus och saknar du det erbjuder vi att hjälpa till med även detta.

Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kontakt med de kunder du levererar till. Arbetet kräver att du som person är självgående och har lätt för att ta egna beslut och initiativ. Du bör ha goda kunskaper i det svenska språket såväl i tal som i skrift.

NTD är ett kärnägt företag som grundades 1986. NTD verkar inom områdena Transport och Logistk.

Med lång erfarenhet i branschen och starka resurser inom all slags transport fokuserar vi mot att vara en stark och flexibel partner till våra kunder, med möjligheter att lösa allt från de enklaste transporter av gods, till mer komplexa logistiska flöden.

Vi utför transporter dygnet runt och transporterar alla slags gods inkl. kyl och frysvaror. vårt trafikområde omfattar stora delar av mellan- och södra Sverige.

För våra kunder med behov av längre transporter, tar Nord-Flyg Logistik AB vid för att förlänga våra distributionskedjor till att omfatta stora delar av Europa.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ntd.nu/
Sista ansökningsdag 10 nov (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är idag ett företag med välutbildad personal med hög flexibilitet. Vi finns tillgängliga för våra kunder 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. NTD är ett komplett åkeri med en nära kundkontakt för att optimera flödena till kundens belåtenhet.

Vår bilpark uppgraderas kontinuerligt för att möta marknadens krav på miljö och säkerhet. Med allt från mindre budbilar upp till ekipage på upp till 60 ton, kan vi erbjuda alla slags transporter för nästan alla behov.

Vi är ett av landets äldsta åkerier som bygger vår verksamhet på "egna" kunder. Vi för hela tiden en dialog med kunderna för att höja kvaliten och optimera frakterna till kundens belåtenhet.

Vår inriktning är också att vi skall hålla oss till vårt "eget" trafikområde för att alltid kunna leverera godset senast dag efter inhämtning. Självklart försöker vi även lösa transporter utanför vårt område om så kunden önskar.