Junior utvecklare till Novacura!

Junior utvecklare till Novacura!

Drivs du av att arbeta i en kreativ roll samt har ett stort intresse för programmering i C#? Söker du dig till en arbetsplats där du är med och levererar effektiviserade tekniska lösningar, som främjar företags affärsprocesser och affärssystem?

Detta i ett tvärfunktionellt och engagerat team, där du som junior utvecklare ges möjligheten att få bidra med dina kunskaper inom C#, samt utvecklas inom nya spännande tekniker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Novacuras räkning en junior utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Novacura. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I den här rekryteringsprocessen spelar dina personliga egenskaper en stor roll. Har du rätt inställning med ett brinnande intresse för programmering, hungrig på att lära dig mer, då kan den här tjänsten vara perfekt för just dig!

På kontoret i Göteborg erbjuds en varm företagskultur där det gemensamma intresset om att skapa innovativ teknik står i centrum. Novacura satsar stort på varje medarbetares utveckling, där de anställda var 6:e vecka har teknik- och innovationsveckor för att främja kompetensutbyte, kollegor emellan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Novacuras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till sofie.jonsson@pn.se

Arbetsuppgifter
I rollen som junior utvecklare kommer du att bidra till att utveckla både befintliga och nya system hos Novacura. Du kommer ingå i ett tvärfunktionellt team om ca 7 personer, där dina närmaste kollegor är allt ifrån frontend- och backendutvecklare, UX-designers, SCRUM-master och Mobilutvecklare.

Du kommer bidra med nyvunnen kompetens och axla rollen som junior mobilutvecklare både inom främst frontend men även backend, med C# som främsta verktyg.

Inledande din anställning kommer du få en gedigen introduktion och bli tilldelad en mentor, för att på sikt kunna arbeta allt mer självständigt med eget ansvar!

Vi söker dig som
  • Har studerat en relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning inom exempelvis Software Engineering, IT eller motsvarande
  • Har erfarenhet av programmering sedan tidigare
  • Har goda kunskaper inom C#
  • Har goda kunskaper av det engelska språket i tal och skrift
Meriterande är tidigare erfarenhet av en liknande roll, men det är inget krav för tjänsten. Vi ser att du har ett stort intresse för programmering med en stark motivation till att utvecklas inom området.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Novacura. Som person är du nyfiken och driven, med ett stort intresse för teknik och en stark vilja att få vara med och bidra till kreativa lösningar.

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se

Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!