Butikschef i Göteborg

Butikschef i Göteborg

Dina arbetsuppgifter

Som vår nya butikschef har du det övergripande ansvaret för butiken, lager och dess dagliga verksamhet. Här leder du och planerar det löpande arbetet gällande personal och budget. Din roll som ledare och förebild är viktigt för oss. Du skall utveckla och skapa ett team som trivs och fungerar tillsammans för att optimera butikens resultat.

Dina arbetsuppgifter innefattar att coacha personalen, genomföra medarbetarsamtal och löneförhandlingar. Vidare ansvarar du även för en del administrativa uppgifter såsom schemaläggning, rapportering samt att våra regler och rutiner följs. Med ett stort fokus på försäljning skapar du samt genomför kundplanering/aktiviteter. Du rapporterar till försäljningschef på huvudkontoret i Åstorp.

Din profil

Vi söker dig som har flera års säljerfarenhet och i någon form har haft personalansvar, företrädelsevis som butikschef eller bitr. butikschef. Vi ser gärna också att du har kunskap om motorbranschen och servicemarknaden.
Din ledarstil är teamorienterad, rak och tydlig och som ledare är du förtroendeingivande och skapar en positiv stämning genom att vara en förebild och alltid vara hands-on i butiken. Vidare är du en duktig säljare som kan läsa av kundens behov och säkerställa maximal kundservice och kundupplevelse. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är prestigelös, affärsorienterad och driven. Det är också viktigt att du hanterar det svenska och engelska språket väl i skrift och tal.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda en trygg tillsvidareanställning i ett växande marknadsledande bolag. NET AB ser vikten av varje enskild medarbetare, har kollektivavtal, erbjuder friskvårdsbidrag mm. Tjänsten är på heltid. Vi ser med fördel att du är med från början och deltar i hela processen från flytt till invigning. Tänkt start är helst omgående eller enligt överenskommelse. Här får du möjlighet att leda och utveckla butiken framåt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Autorekrytering AB och frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Johanna Andersson på 0706226448. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 040-655 97 00
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, elcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa och flertalet av produkterna säljs under vårt eget varumärke Viarelli.

NET AB är verksamt i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike genom ett 100 tal återförsäljare i Sverige. Motorsweden med webbhandel mot slutkonsumenten i Sverige, Norge och Finland. Även två butiker i Åstorp samt Göteborg. NET AB startade 2005 och just nu inne i en stark expansion. Företaget ser sina anställda som den största resursen och med Dagens industris utmärkelse "Gasellföretag 2015 & 2016" i ryggen vet vi att vi är på rätt väg. Läs mer om oss på www.motorsweden.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi eller www.facebook.com/motorsweden

Vi öppnar nu upp en helt ny butik i Göteborg och söker därför en butikschef som vill vara med oss på denna spännande resa.