Vi söker projektledare!

Som anställd i Nordiska Ytskiktsbolaget är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och naturlig utveckling både i din roll med ständig tillväxt. Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.

Placeringsort
Göteborg

ARBETSUPPGIFTER
Vi har stora spännande projekt tillsammans med våra kunder. Därför söker vi nu Projektledare inom måleri - puts-fasad och Industri(rost-brandskydd) som tillsammans med oss vill driva dessa projekt! Som Projektledare på Nordiska Ytskiktsbolaget kommer du att:
  • Arbeta med ansvar för projektering, administration, styrning och ledning av byggprocessen.
  • Få en mycket viktig roll när det gäller att driva processen framåt på ett strukturerat och effektivt sätt.
  • Ha nära samarbete med entreprenörer, kunder och beställare.
KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen så har du troligtvis en arbetslivsbakgrund som arbetsledare eller projektledare, inom byggbranschen. Du har gedigen erfarenhet av byggprocessen, liknande arbetsuppgifter och att affärsmässigt driva projekt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som Projektledare ställer krav på god struktur och disciplin då du arbetar i flera olika projekt samtidigt. Vidare ställer tjänsten krav på personligt engagemang och driv. Du trivs i en utåtriktad position där samarbete, initiativtagande, kvalitetsmedvetenhet och prioriteringsförmåga är nyckelord. Att du är målmedveten och energisk tar vi för givet. Resor förekommer som ett naturligt inslag i tjänsten.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

Passar tjänsten ovan in på dig?
Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 3 september eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsterna.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ytskiktsbolaget.se/
Sista ansökningsdag 3 sept 2021 (32 dagar kvar)