Svetsande montör till Norvatek!

Svetsande montör till Norvatek!

Är du grym på och gillar att svetsa samt montera rostfria rörkonstruktioner? Trivs du med varierande arbetsuppgifter såsom fältarbeten både inomhus och utomhus? Hos oss på Norvatek erbjuds du varierande arbetsuppgifter såsom svets, montage och färdigställande av nyckelfärdiga pumpstationer.

Vi söker nu en svetsande montör till Norvateks produktionsteam i
Orrekulla, Hisings-Kärra, där vi för närvarande är tio medarbetare.

Är du den vi söker?

Kvalifikationer och personliga egenskaper
* Svetskunskap, tig med rotgas
* 3-5 års arbetslivserfarenhet
* Körkort B

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är en driven och lösningsorienterad lagspelare, som gillar ordning och reda och som uppskattar att utvecklas och lära sig nya arbetsuppgifter. Du har en stark känsla för service och ett stort engagemang.

Norvatek erbjuder
Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 7/8 då urval sker löpande. Ansöker gör du genom att skicka CV och personligt brev till rekrytering@norvatek.se - märk ansökan med "Svetsande montör". Vid frågor kontakta Kristofer Lundgren, Produktionsansvarig, på Kristofer.Lundgren@norvatek.se eller Ulrika Stevrell, HR-ansvarig på Ulrika.Stevrell@norvatek.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Norvatek, Nordiska VA Teknik AB, är Nordens största oberoende leverantör av pumpstationer och pumplösningar och utvecklar, tillverkar, säljer och levererar prefabricerade pumpstationer och VA-tekniska lösningar. Målet är att vara den bästa affärspartnern inom VA-teknik.

Verksamheten vilar på tre fundament: kunskap, erfarenhet och kapacitet. Detta gör det möjligt att erbjuda den bästa tekniska lösningen utifrån de behov och förutsättningar som finns för ett projekt samt garantera och säkra kvaliteten på arbetet som utförs.

Läs gärna mer om oss på
www.norvatek.se