Säljare till Nordiska Skyltfabriken i Partille

Säljare till Nordiska Skyltfabriken i Partille

Säljare med branscherfarenhet till Nordiska Skyltfabriken
Vill du ha en mångsidig och utvecklande roll i ett team bestående av engagerade och kompetenta kollegor?

På Nordiska Skyltfabriken kan vi skyltar. Vi är ett anrikt familjeföretag som sedan januari 2018 ingår i en större koncern. Verksamheten expanderar kraftigt och vi söker nu förstärkning i form av en företagssäljare.

Som säljare för Nordiska Skyltfabriken kommer det vara roligt att gå till jobbet. Du utgår från kontoret i Partille och arbetar närmast vår försäljningschef. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att sälja in projekt till nya och befintliga kunder, att leda och koordinera små och stora uppdrag och att tillsammans med vår originalavdelning ta fram designförslag för skyltar.

Hos oss får du en bra fast lön och möjlighet till bonus. Vi har en familjär och generös arbetsmiljö med korta beslutsvägar och stora möjligheter att påverka. Vi är ett snabbt växande bolag och för rätt person finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.

Vi vill att du som söker är strukturerad, effektiv och van att jobba självständigt. För att trivas hos oss är det viktigt att du stimuleras av förändring och har en vilja att bidra till verksamhetens utveckling.

Vi ser helst att du har erfarenhet från skyltbranschen. Du brinner för försäljning och för att skapa långvariga kundrelationer. Såklart har du körkort och god datorvana, erfarenhet av originalproduktion är meriterande men inget krav.

Tjänstgöringsort: Partille

Omfattning: Heltid och tillsvidare med sex månaders provanställning

Lön: Fast lön med möjlighet till bonus

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Frågor: För mer information om tjänsten kontakta Mona-Lisa Ericsson: mona-lisa.ericsson@skyltfabriken.se

Ansökan: Ansök via knappen nedan (vi tar ej emot ansökningar via e-post). Urval och intervjuer sker löpande.

Nordiska Skyltfabriken AB grundades i Partille 1968. Företaget tillverkar och monterar skyltar, banderoller och dekaler till allt från mindre bolag till rikstäckande organisationer. Nordiska Skyltfabriken har idag 14 anställda. Sedan januari 2018 ingår Nordiska Skyltfabriken AB i Lixonkoncernen där bland annat Mjuk Biltvätt Sverige AB och Lixon Fastigheter AB ingår. Koncernen har totalt 75 anställda och omsätter ca 80 miljoner kronor.
Mer info
Område Partille
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 20 mars (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!