CFO till Nordic Wellness i Göteborg

CFO till Nordic Wellness i Göteborg

Nordic Wellness befinner sig i stark tillväxt och behöver nu en erfaren affärsinriktad CFO som vill vara med på resan när vi blir Sveriges största friskvårdsföretag. Nordic Wellness erbjuder ett roligt och utmanande arbete i en positiv och växande verksamhet med trevliga och kompetenta kollegor. Det är högt i tak och här ges stora möjligheter att påverka och skapa tillsammans.

Du rapporterar till VD/ägare och ingår i ledningsgruppen. Som CFO är du en nyckelperson för företagets tillväxt och du kommer att ha ett nära samarbete med vår operativa ägare och vara ett bollplank för ledningsgruppen i frågor kring finans och strategi.

I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att finna de bästa finansiella lösningarna, etablera effektiva processer och rutiner, ansvara för systemlösningar inom ekonomifunktionen och att utveckla avdelningen i takt med bolagets tillväxt. Till din hjälp har du ca 15 medarbetare samt en redovisningsansvarig, samtliga är stationerade på huvudkontoret i Göteborg.

Du kommer att arbeta brett och affärsnära. Du följer upp, kommunicerar resultat och bevakar lönsamhet samt har bl.a. ansvar för bokslut, likviditetsplanering, budget- och prognosprocesser. Rollen innebär också ett ansvar för att hantera företagets finansiella instrument.

För att lyckas i denna roll bör du ha en högskoleexamen i ekonomi samt en bred gedigen ekonomisk kompetens och flera års erfarenhet som CFO eller i motsvarande roll. Du har stor erfarenhet från redovisning, ekonomistyrning, finansiering, investeringar och analys, gärna från ett ägarlett/entreprenörsdrivet företag. Jobbet kräver goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

Du är en utvecklingsorienterad, prestigelös och tydlig ledare som trivs med att driva förbättringsprocesser tillsammans med ditt team. Du gillar att vara både operativ och strategisk samt är van att arbeta i komplexa system. Du har en god analytisk förmåga och starkt intresse för affärer. Du är flexibel, kommunikativ och gillar högt tempo.

Som person är du ordningsam, har pondus och har lätt för att prioritera. Du har rutin att hantera ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i en krävande miljö.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se . Intervjuer pågår. Vid övriga frågor vänligen kontakta Daniel Ågren, 073-519 40 50 eller daniel.agren@maquire.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 200 gym och fler än 300 000 medlemmar. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Vi erbjuder ett brett utbud av träning, hälsa och välmående för alla åldrar. I år kommer vi att öppna fler än 40 nya gym och 2023 är vårt mål att vara minst 300 gym i Sverige. Huvudkontoret och ekonomiavdelningen finns på Hisingen i Göteborg. För mer info se www.nordicwellness.se