Service Training coordinator till Nordic Water Products AB, Göteborg / Mariestad

Service Training coordinator till Nordic Water Products AB, Göteborg / Mariestad

Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Vi söker nu


Service training coordinator
till vår verksamhet i Göteborg eller Mariestad


Vi erbjuder ett varierande och självständigt arbete för dig som gillar att vara ute där det händer. Vattenrening är ett snabbt växande område där Nordic Water Products är en av de stora aktörerna på en global marknad. Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats och många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld. Vattenfrågan är just nu mer aktuell än någonsin och vi ser en stark tillväxt på en global marknad.

Vi är idag drygt 30 medarbetare inom serviceorganisationen och siktar på att växa ordentligt under den närmsta tiden. Service i Sverige har ett globalt ansvar och omfattar enheter för teknisk produktsupport, order och logistik för reservdelar, utbildning, försäljning och tekniker för reparation/underhåll. I denna annons söker vi en Service training coordinator som kommer att arbeta tätt tillsammans med stöd av det övriga teamet i Sverige. Du kan förvänta dig att jobba i ett glatt team med flera olika kompetensområden där vi alla på olika sätt kompletterar varandra.

Om arbetet

Som Service training coordinator supporterar du vår globala serviceorganisation med utvecklings- och utbildningsprogram.
  • Samordna och utbilda chefer, servicetekniker och administratörer hos våra distributörer och säljföretag
  • Kartlägga och använda interna experter som utbildar inom sina specifika ämnen
  • Standardisera utbildningar och material, både inom traditionella och moderna utbildningsmetoder
  • Utföra behovs- och genomförbarhetsanalys i utveckling av videokanal för utbildning inom service och olika reparationsmetoder
  • Utveckla och strukturera en global kompetenskartläggning för våra serviceenheter
  • Förse organisationen och alla utbildare med pedagogiska utbildningsprogram
Din profil

Troligen har du en yrkesexamen som lärare eller erfarenhet av traditionella och moderna utbildningsmetoder inom service, teknik, produktion eller produktutveckling. Du är digitalt intresserad, kvalitetsmedveten och kommunikativ med goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar alltid efter att göra det bästa för kunder och kollegor. Du trivs i en växande verksamhet och tycker om att vara en aktiv del i att skapa struktur och arbetsprocesser. För dig är laget viktigare än jaget, detta är en förutsättning för att vi ska lyckas att nå våra gemensamma mål. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. - Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Åsa Leandersson, 0704-200770. Vi vill ha din ansökan snarast då urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Länna Industriområde, Mariestad, Klippan och Hanhals. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och agenter. Nordic Water omsätter 600 miljoner SEK och har 180 anställda.

Läs mer på www.nordicwater.com

Sökord: Utbildare, lärare, servicetekniker, produktionsledare, ingenjör
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 nov 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.