Senior konstruktör med intresse för miljön?

Senior konstruktör med intresse för miljön?

OM TJÄNSTEN:
Som konstruktör kommer du arbeta på ett ingenjörsföretag med både produktvård, nykonstruktion samt kundanpassning av produkter. Vidare kommer du ansvara över att ta fram kvalitetssäkrade lösningar med den dokumentation som behövs under produktens livscykel. Du kommer även agera mentor i konstruktionsarbetet då du kommer granska gruppens arbete. I rollen kommer du få arbeta med varierande arbetsuppgifter där dagarna ser olika ut från dag till dag där det är viktigt att man ser till laget framför jaget.

VI SÖKER DIG SOM:
Du har relevant högskoleutbildning inom mekanik och har flera års relevant erfarenhet. Du bör ha goda kunskaper i svenska och engelska då det används dagligen. Vidare så letar vi efter dig som har kompetens i följande områden:
  • God erfarenhet i 3D CAD
  • Erfarenhet av rostfria plåtkonstruktioner samt glasfiberlaminat
  • Teknisk erfarenhet inom tillverkning av stålkonstruktion, bockning samt svetsning
Personliga egenskaper som vi värdesätter är ett stort engagemang och intresse av att alltid leverera bästa kvalité till både kollegor samt kunder. Du har lätt för att samarbeta och inser vikten av lyhördhet, generositet och humor för att skapa goda relationer och en bra stämning.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Denna rekrytering hanteras via Friday.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Omgående
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 juni 2020 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?