Sales Engineer, Göteborg

Sales Engineer, Göteborg

All time high!

Med nya stora projekt och expansion på alla våra kontor i världen har vi nått den högsta orderingången i Nordic Waters historia. Detta innebär många nya spännande projekt och nya tekniska utmaningar.

Därför söker vi nu en

Sales Engineer
Till vårt huvudkontor i Göteborg

Vill du utvecklas inom internationell försäljning

i ett miljötekniskt företag?

Vi erbjuder en tjänst som sales engineer till vårt team inom region Europa. I denna rollen blir du en värdefull kollega i vårt mål att fortsätta öka vår försäljning inom regionen.

För rätt kandidat finns det goda möjligheter att vidareutvecklas inom region Europa, alternativt i en annan del av organisationen.

Om tjänsten
Nordic Waters kunder finns över hela världen och majoriteten av försäljningen sker via distributörer. Försäljningen består i allt från enskilda produkter till större projekt samt eftermarknad.

Tjänsten innebär att gå igenom förfrågningsunderlag, ta fram offerter samt tekniska och kommersiellt attraktiva erbjudanden. Detta innebära att du tillsammans med kollegor och distributörer diskuterar fram till den bästa lösningen för varje specifik offert, beroende på projektspecifika krav, lokala landskrav och konkurrenssituation. Du kommer att ha ett stort ansvar för att regionens mål nås inom ditt område. Resor inom Europa kan förekomma.

Din profil
För att lyckas i denna tjänsten tror vi att du har en teknisk utbildning inom kemi, process eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom ett eller flera av följande områden:
  • Erfarenhet av att jobba mot processindustrin
  • Projekterfarenhet genom försäljning eller projektledning
  • Erfarenhet från branschen
  • Internationella relationer
Då branschen, liksom Nordic Water, utvecklas kontinuerligt är det viktigt att du har ett eget driv och viljan att utvecklas. Som person drivs du av att bygga kundrelationer och vinna affärer. Då Nordic Water har en matrisorganisation är det viktigt att du bygger ditt eget interna nätverk.

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta: Area Sales Manager, Joakim Nilsson, på telefon 0704-200 908.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller, Zickert slamskrapor samt Sobye bandfilter. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar.

Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Hammarby Sjöstad, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.nordicwater.com/sv
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 juni (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.