Projektledare till Nordic Water Products AB, Göteborg

Projektledare till Nordic Water Products AB, Göteborg

På Nordic Water brinner vi för vårt arbete. Vi vet hur viktigt det är.

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara, men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?
Nu expanderar vi och söker

Projektledare till Göteborg

Vi erbjuder en tjänst som lämnar stort utrymme för eget ansvar och med mycket goda utvecklingsmöjligheter. Företaget har en tydlig projektmodell som med finess anpassas för det unika kundprojektet.

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i
företagets projektgrupp och ansvara för kundorderprojekt för produktområde
Sedimentation. Som projektledare hanterar du flera projekt samtidigt av varierande storlek och omfattning. Du kommer att arbeta självständigt med många kontaktytor, både mot kunder och internt. I dina projekt är du huvudansvarig från din handskakning med Sälj där du tar över projekt tills projektet är utlevererat och installerat, då gör du en handskakning med Service.

Till dina viktigaste arbetsuppgifter hör
  • Leda, planera och ansvara förkundorderprojekt i samarbete med försäljare, konstruktörer, inköpare och produktionsansvariga
  • Sköta all orderadministrationoch kontakt gentemot kund
  • Bearbeta teknisk informationoch utforma produktmanualer och montageanvisningar
  • Övervaka uppstart ochöverlämnande av utrustning till kund
  • Ansvara för ekonomin iprojekten, såsom att säkerställa projektbudget
  • Förebygga och hantera risker iprojekten
  • Deltaga och driva egna internaförbättringsprojekt
Din profil

Vi söker dig som har
teknisk utbildning på högskolenivå och minst 5 års erfarenhet av teknisk och kommersiell projektledning. Det krävs goda kunskaper i tillverkning inom verkstadsindustrin. Erfarenhet av konstruktion, logistikuppgifter samt inköp av tekniska komponenter är också meriterande.

Du är en noggrann person med en positiv inställning och förmåga att självständigt ta ansvar för, och lösa komplexa uppgifter. Vi ser det som självklart att du har god samarbetsförmåga samt att du är beslutsam och tar uppgifter till avslut. För att lyckas i denna tjänst bör du ha god erfarenhet av Microsoft Office-programmen samt behärska engelska flytande i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ERP-systemet
Pyramid samt har förståelse för 3D-baserad CAD.

Placeringsort:
Mölndal.

Kontakt

För frågor om tjänsten
kontakta Director Operations Niklas Brandmyr

tel +46706498087

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 23 februari.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Miljö & Djurvård, Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller samt
Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 550 miljoner SEK och har ca 180 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.nordicwater.com/sv.


Sökord: projektledare, teknisk projektledare, konstruktör, CAD, ingenjör