Konstruktör, Göteborg

Konstruktör, Göteborg

All time high!

Med nya stora projekt i Asien, Afrika och Mellanöstern och expansion på alla våra kontor i världen har vi nått den högsta orderingången i Nordic Waters historia. Detta innebär många nya spännande projekt och nya tekniska utmaningar.

Därför söker vi nu en

Senior konstruktör till Göteborg

Vi erbjuder en tjänst med stort utrymme för eget ansvar och utvecklingsmöjligheter. På kontoret i Göteborg arbetar 45 personer och vi sitter i trevliga lokaler i det expanderade området Sisjön.

Dina arbetsuppgifter
Att arbeta med konstruktion och produktvård inom Operations på Nordic Water innebär att man vårdar och anpassar Nordic Waters befintliga produkter. Förutom att ta fram produktunderlag, tillverkningsunderlag samt underlag för eftermarknaden genomför du också kostnadsuppskattning i samband med nykonstruktion eller produktanpassning.

Du kommer även att arbeta med konstruktion av nya produkter på uppdrag av R&D. Vi har sex olika produktgrupper som vi arbetar med på fyra orter - Klippan, Göteborg, Mariestad och Stockholm.

Arbetet är i internationell miljö med kontakter både i och utanför Sverige. Dina huvudsakliga arbetsredskap är framför allt Inventor/Vault, men även AutoCad, Officepaketet samt vårt affärssystem Pyramid.

För tjänsten krävs att du
  • är högskole- eller civilingenjör inom mekanik, eller har likvärdig erfarenhet
  • har stor teknisk kunskap inom tillverkningstekniker - bockning och svetsning av stålkonstruktioner
  • viss erfarenhet av plast- och glasfiberkonstruktioner
  • erfarenhet av mekaniska hållfasthetsberäkningar
  • har hög kompetens i 3D CAD, helst Inventor
  • har erfarenhet av CE-märkning och dokumentation
  • bra kunskaper i svenska både i tal och skrift samt goda kunskaper i engelska
Det är viktigt att förstå konstruktion ur ett kostnadsperspektiv med kopplingen inköp och produktion. Har du erfarenhet av metod och processarbete, eller att driva kundanpassnings- eller utvecklingsprojekt från koncept till färdig produkt, är detta meriterande.

Som person är du lösningsfokuserad och prestigelös. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och tidsplaner.

Ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult
Nicole Diener på telefon 031-704 51 77.
Ansök via länken snarast, då urval sker löpande! För mer information om företaget, besök www.nordicwater.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med Dynasand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, Dynadisc skivfilter, Meva fingaller, Sobye bandfilter samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Stockholm, Mariestad, Klippan och Fjärås (Kungsbacka). Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och återförsäljare.

Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har ca 180 anställda. Läs mer om oss på vår hemsida www.nordicwater.com/sv.

Sökord: konstruktör, konstruktion, konstruktionsledare, ledande konstruktör, produktutvecklare, verkstadsindustri, tillverkningsindustri
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Konstruktör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 aug (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.