Inköpare till Nordic Water Products AB, Göteborg

Inköpare till Nordic Water Products AB, Göteborg


Vår vision - Rent vatten till alla!

Många tar rent vatten för givet och tror att det finns i obegränsade mängder. Så är det tyvärr inte. Globalt sett är rent vatten en bristvara. Men det behöver det inte vara. Om vi tar hand om det vatten vi har på bästa tänkbara sätt, så får vi det att räcka till alla. Vi är stolta över att göra skillnad för miljön, vårt mål är att leverera hållbara ansvarsfulla produkter utan att äventyra framtida generationer.

Vill du vara med och bidra till en renare värld?

Är du vår nya teammedlem? Till avdelning Sedimentering söker Nordic Water nu en


Inköpare

till vår verksamhet i Göteborg


I denna tjänst erbjuds möjlighet att arbeta mycket självständigt inom ansvarsområdet. I rollen kommer du ha många kontaktytor med kunder både i Sverige och utomlands, men även internt mot inköp, konstruktion, serviceavdelningen m.fl. Det innebär att du kommer att fungera som spindeln i nätet både externt och internt. Vi ger våra medarbetare stort ansvar och många utvecklingsmöjligheter. Nordic Water är ett stolt bolag med en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor som alla bidrar till en bättre värld.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat:
 • teknisk produkthandläggning inom avdelningen Sedimentering
 • medverka i offertstadiet
 • handlägga inköp till underleverantörer och verkstäder
 • ansvara för produktionsplanering, följa upp tillverkning, kvalitet och leveranstider samt förhandla om priser
 • söka nya leverantörer/tillverkningsmetoder
 • hantera kostnadskalkyler och prislistor, tidtabeller, leverans- och avtalsvillkor
 • leverera godset EXW till projekthandläggare med information om innehåll, leveransdag osv
 • strategiskt kategoriansvar för vissa av Nordic Waters inköpskategorier
 • avtalsförhandling (främst Supply- och Prisavtal)
Din profil

Vi vill att du är en noggrann person med positiv inställning och förmåga att självständigt lösa även komplicerade uppgifter. Det är extra meriterande om du redan har fördjupade kunskaper av produktion och tillverkning inom verkstadsindustri.

Som person är du engagerad, ansvarstagande och strävar alltid efter att göra det bästa för kunder och kollegor. Du trivs i en växande verksamhet och tycker om att vara en aktiv del i att skapa struktur och arbetsprocesser. För dig är laget viktigare än jaget, detta är en förutsättning för att vi ska lyckas att nå våra gemensamma mål.

För att lyckas i tjänsten har du:
 • erfarenhet av inköp och produktionsplanering
 • kännedom om verkstadsteknik, tunnplåt samt rostfria material
 • förmåga att skapa tillfredställande samarbete med leverantörerna där bra produkter levereras till ett vettigt pris
 • goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • goda kunskaper i Office-programmen
 • har körkort
För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag där huvuddelen av försäljningen sker utanför Sveriges gränser. Grunden i vår verksamhet är våra kärnvärden W.E.T. - Winning Spirit, Engagement, Teamwork, och vi lever som vi lär.

Anställningsort: Göteborg

Kontakt

För ytterligare information om tjänsten kontakta Lars-Gunnar Rutgersson, Operations Manager på Nordic Water på 0704-20 18 94.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan via länken nedan. Då urvalsprocessen kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan så fort som möjligt och senast 31 oktober.

Välkommen med din ansökan!

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Länna Industriområde, Mariestad, Klippan och Hanhals. Våra produkter säljs över hela världen genom ett nätverk av representanter och agenter. Nordic Water omsätter 600 miljoner SEK och har 180 anställda.

Läs mer på www.nordicwater.com

Sökord: Inköpare, inköp, produktionsingenjör, ingenjör, produktion, produktionsplanering,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.