Inköpare till Nordic Water Products AB, Göteborg

Inköpare till Nordic Water Products AB, Göteborg

Är du vår nya teammedlem?
Till produktområde Lamella söker Nordic Water nu en

Inköpare

I denna tjänst erbjuds möjlighet att arbeta mycket självständigt inom ansvarsområdet. I rollen kommer du ha många kontaktytor med kunder både i Sverige och utomlands, men även internt mot inköp, konstruktion, serviceavdelningen m.fl. Det innebär att du kommer att fungera som spindeln i nätet både externt och internt.

Dina arbetsuppgifter blir bland annat:
 • teknisk produkthandläggning inom produktgruppen Lamella
 • medverka i offertstadiet
 • handlägga inköp till underleverantörer och verkstäder
 • ansvara för produktionsplanering, följa upp tillverkning, kvalitet och leveranstider samt förhandla om priser
 • söka nya leverantörer/tillverkningsmetoder
 • hantera kostnadskalkyler och prislistor, tidtabeller, leverans- och avtalsvillkor
 • leverera godset EXW till projekthandläggare med information om innehåll, leveransdag osv
Vem är du?
Vi vill att du är en noggrann person med positiv inställning och förmåga att självständigt lösa även komplicerade uppgifter. Det är extra meriterande om du redan har fördjupade kunskaper av produktion och tillverkning inom verkstadsindustri.

Viktigast är dock att du stämmer in på följande:
 • erfarenhet av inköp och produktionsplanering
 • kännedom om verkstadsteknik, tunnplåt samt rostfria material
 • förmåga att skapa tillfredställande samarbete med leverantörerna där bra produkter levereras till ett vettigt pris
 • goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
 • goda kunskaper i Office-programmen
 • innehar körkort
För rätt person erbjuder vi anställning i en sammansvetsad arbetsgrupp i ett framgångsrikt och lönsamt företag där huvuddelen av försäljningen sker utanför Sveriges gränser.

Anställningsort: Göteborg

Kontakt
För ytterligare information om tjänsten kontakta Lars-Gunnar Rutgersson, Operations Manager på Nordic Water på 0704-20 18 94.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Då urvals-processen kommer att ske löpande vill vi ha din ansökan så fort som möjligt och senast 31 mars.

Nordic Water Products AB utvecklar, tillverkar och levererar maskiner och utrustning för vatten- och avloppsvattenrening. Vi har många års erfarenhet och är världsledande inom våra specialområden med DynaSand kontinuerliga sandfilter, Johnson lamellseparator, DynaDisc skivfilter, Meva fingaller samt Zickert slamskrapor. Vi erbjuder såväl enskilda maskinkomponenter som integrerade system och lösningar. Vi har huvudkontor i Göteborg samt kontor och serviceenheter i Mariestad, Klippan och Hanhals (Fjärås). Våra produkter säljs över hela världen genom egna bolag samt ett nätverk av representanter och återförsäljare. Nordic Water omsätter ca 500 miljoner SEK och har 200 anställda.

Sökord: Inköpare, inköp, produktionsingenjör, ingenjör, produktion, produktionsplanering,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 15 maj (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.