Säljare
Göteborg

Vi expanderar. Var med på vår tillväxtresa!

Vi på Nordic Live Expo växer så det knakar. Företaget är inne i en expantionsfas och går från scale up till etablerat företag. I vår har vi rekryterat nya kollegor, men nu finns möjlighet att ta emot ännu fler som bidrar till vår tillväxtresa.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag är att sälja monterplatser till våra utställare och det är du som fyller vårt mässgolv och arrangemang med utställare och sponsorer. Arbetet blir direkt synligt på hallplanen och du är med och genomför din mässa tillsammans med dina kunder. Vi tror att du kliver in med självförtroende och uppkavlade ärmar för att leverera affärer och upplevelser utöver det vanliga.

Med stora möjligheter att påverka, får du utforma en roll där du jobbar strukturerat mot uppsatta mål för helt nya mässkoncept. Du kommer äga hela säljcykeln från prospektering till avslut och uppföljning där du bygger värdefulla relationer, både över telefon och i fysiska möten. Dagligen tar du sikte mot att sälja in monterutrymme, kringtjänster och sponsring med högt driv och stora ambitioner.

 

"Vi är ett entreprenörsdrivet eventgäng som skapar mötesplatser och mässor i absolut världsklass. Det finns inga gränser för hur långt våra medarbetare kan gå och alla kollegor är en viktig del av vår fortsatta tillväxt och utveckling. Här bygger vi våra event helt från grunden med alla beståndsdelar som koncept, innehåll, utställare, sponsorer och marknadsföring. Det finns inget roligare jobb - här är vi alla mitt i händelsernas centrum."

- Susanne Hallencreutz, VD

Läs mer om vad Peter och Conni har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nordicliveexpo

 

Vi erbjuder
Vi bygger ut vårt säljteam och letar efter dig som ser möjligheten i att komma in tidigt in i bolagets fortsatta tillväxt och bli en vital del av resan framåt. Vi strävar efter en långsiktig kultur som präglas av samarbete, respekt och uppskattning med sociala människor som tillför något extra varje dag. Våra medarbetare är viktiga för oss, därför erbjuder vi kreativa lokaler och ett bra förmånspaket. 

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet från försäljning, det är meriterande om du jobbat med B2B försäljning tidigare. Nyckeln till framgång är ditt eget driv och förmåga att aldrig ge upp. Hos dig är steget från tanke till handling kort, och du sprider gärna din positiva energi bland kunder och kollegor. Precis som vi tror du att ett team är starkare tillsammans. Affärsdriven, tävlingsinriktad och orädd beskriver din personlighet och adderat med kvaliteter såsom utåtriktad, lyhörd och prestigelös har du en imponerande förmåga att bygga relationer.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-7045190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om företaget
Live Expo arrangerar mässor, möten, konferenser och events på den skandinaviska marknaden. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi matchar människor och företag för att göra affärer, nätverka och inspireras av varandra. Live Expo har startats av Sveriges mest erfarna entreprenörer inom mässor och events, som lanserat över hundra nya mässor varav flertalet är idag ledande inom sina respektive branscher. Med ett fulladdat innehåll inspirerar, utvecklar och uppdaterar vi våra besökare och tar mässmediet till en helt ny nivå.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare, Säljsupport, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!