Marknadsassistent med inriktning på grafisk produktion

Marknadsassistent med inriktning på grafisk produktion

Om företaget:
Nordhem är ett dynamiskt familjeföretag med huvudkontor i Göteborg. Vi designar och producerar exklusiva handdukstorkar och badkar för badrum som skiljer sig från mängden. Vi expanderar och är ett framåtsträvande företag med känt varumärke inom vår bransch. Vi älskar det vi jobbar med och hos oss litar vi på varandra. Vi är 18 anställda och omsätter 50-60 milj. Under 2019-20 kommer vi att flytta till egna nybyggda lokaler i Särö utanför Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning:
Vi söker dig som vill vara med på en spännande resa i ett innovativt och välrenommerat företag som verkar inom en bransch som håller på att ställa om för en mer digital framtid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att producera både digitalt material för bl a sociala medier och fysiska trycksaker såsom kataloger, annonser, butiksmaterial, sälj-/utbildningsmaterial, produktblad etc. Vi jobbar tillsammans med en reklambyrå som tar fram ramverket. Du kommer även att jobba med webbuppdateringar. En del andra administrativa uppgifter kommer också att ingå i tjänsten. Rätt person har möjlighet att delvis forma arbetet då det är en ny tjänst.

Arbetstiderna är förlagda måndag – fredag, dagtid.

Kvalifikationer:
Du har en relevant marknadsföringsutbildning och gärna ett par års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har grafisk kompetens och kan jobba obehindrat i InDesign, Illustrator, Photoshop och liknande program. Det är meriterande med erfarenhet av e-handel och arbete i webbpubliceringsverktyg. Är du även intresserad av film och foto så är det ett plus. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav och du behärskar även det engelska språket. Du har goda kunskaper i officepaketet.

Som person är du nyfiken, prestigelös och flexibel. Du är positiv och glaset är alltid halvfullt för dig. Du behöver även vara noggrann, effektiv och ansvarsfull. Många bollar i luften har du heller inga problem med. Periodvis kan det vara korta deadlines så ett visst mått av stresstålighet krävs.

Sista ansökningsdag:
Om du är intresserad av tjänsten så tveka inte att skicka in din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Tillträde: snarast möjligt, enligt
överenskommelse
Omfattning: heltid,
tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Placeringsort: Göteborg alternativt
Särö där ett kontor finns.
Mer info
Email Mejla Nordhem Värme AB
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars (8 dagar kvar)