Drömjobb som säljare på NordDesign kök

Drömjobb som säljare på NordDesign kök

Arbetsbeskrivning:
Drömjobb för rätt person, kanske är det Du? Tjänsten är heltid med flexibel arbetstid. Dagtid, kvällstid och även några helger.
Arbetet består av att sälja kök på befintlig stomme hemma hos kunder i Göteborg med omnejd.

Vi gör hembesök där vi skräddarsyr en kökslösning tillsammans med kunden. Du har ansvaret för kundkontakten tills hela köket är klart. Man jobbar efter en egen planering, där aktiviteterna och hembesöken finns inbokade. Nya kunder och aktiviteter varje vecka.

Kvalifikationer:
Du behöver vara driven, kreativ och utåtriktad. Som person har du lätt för att sätta dig in i dina kunders behov med ett glatt humör och tycka om att ge service till privatpersoner i nästan alla åldrar. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och social. Du har en god förståelse för försäljning och drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas. Är du duktig, idérik och driven med intresse av branschen, har du goda möjligheter som säljare hos oss.

Arbetet passar dig som vill ha ett fritt och flexibelt arbete under eget ansvar. Det gäller att man är disciplinerad nog att klara av det. Du utgår från ditt hem och jobbar efter din planering för att uppnå bästa resultat. Du rapporterar till säljchefen. Vi ser gärna både tjejer och killar som sökande.

Vi erbjuder Dig:
Fast lön + provision, Friskvårdsbidrag, sälj- och mätutbildning, säljmaterial och tjänstebil. Mycket goda förutsättningar till bra förtjänst.

Maila din ansökan och CV till: nyttjobb@norddesign.se

Vid frågor om tjänsten, kontakta Carina på
NordDesign kök 0708-75 70 72

Sista ansökningsdag 18 November 2018. Vi ser över urvalet löpande och tillträde enligt överenskommelse.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.norddesign.se/
Sista ansökningsdag 22 dec (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om arbetsgivaren
Vårt mål på NordDesign Kök är att kunna erbjuda alla sitt drömkök. Köket har en betydande roll i hemmet. Det är i köket vi idag väljer att umgås med familj och vänner. Men för många är ett nytt kök förknippat med höga kostnader och mycket arbete. Det är detta vi vill ändra på.

Vårt huvudkontor och tillverkning ligger i Falkenberg men vi har även utställningar och visningar på flera olika orter i Sverige, Norge och Danmark. Sortimentet har utvecklats i takt med att funktionalitet och design blivit allt viktigare för våra kunder. Sedan 2009 kan vi även erbjuda kompletta kök med ny planlösning och måttanpassade stommar.