Skadedjurstekniker

Skadedjurstekniker

Om Nomor AB

Nomor är ett av Sveriges största företag inom skadedjurskontroll och matsäkerhet. I Sverige finns vi representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs numer av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Vår vision är att uppfattas som Sveriges bästa tjänsteföretag. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Den viktigaste framgångsfaktorn för Nomor är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. Du kommer bli en del av ett härligt team!

Vad vi erbjuder dig
  • ett härligt gäng kollegor att arbeta med
  • kollektivavtal
  • friskvård
  • årlig kick-off
Beskrivning av tjänsten

Vi söker en skadedjurstekniker för tjänstgöring i Göteborg, som med stort engagemang, stark drivkraft och ansvarstagande kan leverera våra tjänster.

Du kommer bland annat att utföra skadedjursinspektioner hos våra avtalskunder, sanera mot de flesta typer av skadedjur både ensam och i grupp med kollegor. Tjänsten omfattar även försäljning av Nomors tjänsteutbud. Arbetet är självständigt och varierande och ställer krav på att du är strukturerad, kommunikativ och kan prioritera. Huvuddelen av verksamheten sker normalt på dagtid, vardagar.
Även saneringsarbete i projektform med kollegor och andra parter kan ske och då ställs krav på flexibilitet samt god återkoppling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Se videon som beskriver tjänsten närmare här

Din profil

Du är kommunikativ, serviceinriktad och har en förmåga att kunna prioritera. Vi lägger stor vikt på eget ansvar. Vi ser också att du är bra både på att bygga och bibehålla goda kundrelationer. Du bör känna dig bekväm med svenska språket och ha kunskaper i engelska samt Microsoft Office-paketet. B-körkort för manuell växel är ett krav. Meriterande är vana av kundkontakt på olika nivåer vilket skapar god förståelse för hanteringen av våra beställare samt kontakten lokalt med den som är med vid leveranstillfället. Det är en stor fördel om du har erfarenhet från servicebranschen.

Ansökan

Vi arbetar med löpande urval och därför vill vi gärna få in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25.e juli.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten.

Nomor kontrollerar alltid belastningsregister före anställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nomor är ett av Sveriges och Norges största företag inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö. Vi finns i Sverige representerade med åtta regionkontor och tjugosex lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder. Nomor ägs av Terminix - ett ledande amerikanskt bolag inom skadedjurskontroll. Till våra huvudkunder hör försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier, fastighetsbolag och lantbrukare. Då vi är i stark tillväxt finns goda möjligheter för utveckling inom våra olika verksamhetsområden. Den viktigaste framgångsfaktorn för oss är våra medarbetare. Vi tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad.