Butiksansvarig till Nokas Låsteknik i Göteborg

Butiksansvarig till Nokas Låsteknik i Göteborg

Nu söker vi dig som har stort engagemang och är tekniskt kunnig till att bli vår nästa butiksansvarig i vår låsservicebutik i Högsbo. Hos Nokas Låsteknik blir du del i ett härligt gäng, där det är högt i tak och mycket god sammanhållning.

Arbetsuppgifter

Hos oss på Nokas får du möjlighet att arbeta med spännande och varierande arbetsuppgifter. Du kommer att fördela upp din arbetstid mellan butik, verkstad och lager. Som ansiktet utåt i butik har du en viktig roll med att ta hand om våra kunder och ge dem ett unikt mottagande utifrån Nokas värdeord; Handlingskraft - Pålitlighet - Engagemang - Samarbete. I arbetsuppgifterna ingår även:
  • Rådgivning av våra säkerhetstjänster och produkter
  • Arbeta med tillverkning och reparation av lås, cylindrar och nycklar
  • In och utleverans av lagerprodukter och material
  • Inköp av material och varor
Kvalifikationer
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i kombination med gedigen erfarenhet inom låsbranschen. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten. Du är en duktig lagspelare med hög drivkraft samt vana att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Du är engagerad och nyfiken på att uppfylla kunders önskan om kvalitet samtidigt som du bistår med kompetens kring de tekniska lösningar som kunderna efterfrågar. Då du förser kunderna med förstaklassig service är det ett krav att du talar och förstår svenska.

Vi söker dig med teknisk kunnighet och god produktkännedom inom säkerhets- och låssystem. Du har även erfarenhet av låssmedsarbetet eller arbetat med liknade arbetsuppgifter tidigare. Vidare har Du god datorvana och det är mycket meriterande om du är certifierad låstekniker.

Varför välja Nokas?
Under året anordnas flera aktiviteter och events samt ett antal förmånliga samarbetsavtal som du som anställd på Nokas får ta del av. Vi är måna om att leverera kvalitet och håller vår personal uppdaterade med de senaste utbildningarna. Förutom fortlöpande utbildningar och kompetensutveckling har du som anställd på Nokas tillgång till Benify förmånsportal som bl.a. inkluderar en förmånlig pensionstjänst via Lifeplan. Tillsammans hittar vi även på olika teamaktiviteter under året, det är stora som små aktiviteter som vi hoppas gör det lite roligare att gå till jobbet.

Våra värdeord är en plattform för att skapa en sund företagskultur och ett arbetssätt som stöder vår verksamhet; Handlingskraft - Vi är beslutsamma, antar utmaningar och skapar möjligheter. Samarbete - Vi arbetar tillsammans med kunder och kollegor för att nå gemensamma mål. Pålitlighet - Vi tar ansvar, är öppna, ärliga, och håller det vi lovar. Engagemang - Vi är positiva, visar arbetsglädje och gör vårt allra bästa.

Nokas Teknik ingår i Nokaskoncernen och är den division som levererar skräddarsydda tekniska lösningar till våra kunder. Vi erbjuder allt inom lås, dörrautomatik, passage, larm, brandlarm och CCTV. Nokas Teknik innehar samtliga certifikat inom lås och larm vilket gör att vi kan säkerställa en mycket hög kvalité på våra tekniska säkerhetsinstallationer. Tillsammans med övriga divisioner i koncernen tillgodoser vi det kompletta behovet av säkerhet. Vi är rikstäckande och har kontor och butiker på flera orter i Sverige och är i en ständig tillväxtfas.


Upplysningar och ansökan
Har du vad som krävs och/eller vill veta mer om tjänsten? I den här rekryteringsprocessen tar vi hjälp av Lernia och du är varmt välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Linda Holmberg på 0722 54 13 55 samt mail linda.holmberg@lernia.se.

Anställningsform
Heltid, tillsvidare.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, tveka därför inte att skicka in din ansökan snarast.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.