Affärsutvecklare beställningstrafik

Affärsutvecklare beställningstrafik

Vi investerar i vår beställningstrafik och utökar därför vårt team i södra och västra Sverige med en affärsutvecklare. Tjänsten passar för dig som drivs av att göra en tillväxtresa där du är den som får det att hända. Om du har ett vasst affärsmannaskap och en entreprenöriell ådra så kan det vara du som är rätt person för oss!

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Hos oss jobbar 12 000 människor varje dag för att hitta lösningar på vardagspusslet och på samhällets stora utmaningar. Det är inte alltid enkla frågor att lösa men vi tror att tillsammans är vi stora nog att göra skillnad - för tillsammans förflyttar vi samhället varje dag! Läs mer på www.nobina.se

Rollen som affärsutvecklare beställningstrafik:

Tjänsten som affärsutvecklare innebär att bygga upp en struktur och en strategi för försäljning av beställningstrafik inom våra fem trafikområden i Västra Götaland och Halland. Rollen innebär också att aktivt sälja och växa Nobinas affär inom området beställningstrafik.

Som affärsutvecklare på Nobina kommer du att:
 • Driva och bygga upp en väl organiserad struktur för försäljning av beställningstrafik.
 • Bygga upp ett kontaktnät i kommuner, skolor, företag och föreningar i Västra Götaland och Halland med en målsättning om att Nobina skall bli det föredragna valet av beställningsbussar i regionen.
 • Utveckla framtagandet av dokumentation, uppföljning, analys och prognos avseende beställningstrafikens utveckling.
 • Driva och utveckla dagens och morgondagens beställningstrafikslösning.
 • Ansvara för framtagandet av marknadsplan och tillhörande kommunikationsplan för området beställningstrafik.
Personliga egenskaper:

Vi söker dig som är initiativrik, har en stark passion för försäljning samt ett intresse för kollektivtrafik/beställningstrafik. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och har ett stort fokus på att skapa affärer. Du är också strukturerad och har förmågan att arbeta strategiskt mot uppsatta mål. Ditt arbete kännetecknas av en positiv inställning och du är van att arbeta i ett högt tempo i både med- och motgångar. Vidare har du lätt för att skapa kontakt och bygga goda och långsiktiga relationer med dina kunder.

Utöver detta har du ett starkt eget driv och vill utvecklas och bidra till att skapa hållbara lösningar för kollektivtrafik.

Vad du tar med dig till oss:
 • Relevant sälj-och marknadserfarenhet.
 • Befintligt kontaktnät inom området.
 • God förhandlingsvana.
 • God datorvana.
Meriterande:
 • God erfarenhet och kännedom om kommersiell kollektivtrafik/beställningstrafik.
 • Erfarenhet av att ha arbetat med försäljning av beställningstrafik.
 • Högskolekompetens eller annan eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknadsföring/försäljning.
Vi erbjuder:

Vi erbjuder en ny roll där du har chans att forma sättet som Nobina ska arbeta med beställningstrafik i västra och södra Sverige. Utöver kollegor i de fem trafikområden som du arbetar nära finns även en central organisation för Extratrafik och över 11 000 kollegor som alla brinner för att tillsammans förflytta samhället varje dag.

Nobina är ett värderingsdrivet företag som arbetar inkluderande med människor med olika bakgrund och erfarenheter. Vi tror på styrkan i mångfald och vi värdesätter och välkomnar alla.

Om tjänsten:

Tjänsten är på heltid med placering på en av våra depåer inom regionen: Göteborg, Borås, Trollhättan, Skövde, Halmstad eller Varberg. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan:

Tveka inte att skicka in din ansökan om du vill bli en del utav vårt team! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Per Sävje på SalesOnly. Om du vill veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta Per på per.savje@salesonly.se.

Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via SalesOnlys hemsida. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.