Nimbus Group söker Konstruktör till Göteborg

Nimbus Group söker Konstruktör till Göteborg

Tjänstebeskrivning

Vill du vara med på Nimbus Groups spännande tillväxtresa? Är du en driven konstruktör med några års erfarenhet och vill vara med i utvecklingen av nästa generation båtar? Om du dessutom har ett båtintresse, så kanske du ska bli en av oss på avdelningen för Yacht Design!

I rollen som konstruktör ingår du i vårt designteam på huvudkontoret i Långedrag. Du får en bred roll och blir en viktig medarbetare i utvecklingen av våra nya båtar. Dina arbetsuppgifter innebär bl a detaljkonstruktion och systemintegrering i 3D-CAD samt att ta fram ritningsunderlag för inköp och produktion. Du kommer i huvudsak arbeta i olika produktutvecklingsprojekt, från koncept till produktionssättning och verifiering. Arbetet som konstruktör hos oss innebär ett helhetsansvar, där viktiga delar blir kvalitet, kostnadsberäkning, lagkrav och förståelse för slutkundens användning av våra produkter. Du har ett nära samarbete med vår designchef, inköp, produktion samt med externa leverantörer. Det kommer att förekomma resor till våra produktonssiter i Sverige, Finland och Polen och du kommer även att delta i sjötester av våra båtar. Du rapporterar till projektledare och Tekniska direktören för Nimbus Group.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen och 3-5 års erfarenhet av konstruktionsarbete, gärna från en internationell miljö. Du är tekniskt lagd med känsla för dimensionering och optimering och har även erfarenhet från systemintegrering och olika tillverkningsmetoder. Vi ser gärna att du har arbetat med konstruktion av konsumentprodukter i någon form. Du har mycket goda kunskaper i 3D CAD-systemen Solid Works och Rhino. Du hanterar Officepaketet väl samt har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Erfarenhet av komposit- och maskinkonstruktion är meriterande.

För att lyckas i rollen har du en positiv inställning, är drivande och kreativ samt har stor ansvarskänsla. Du kommer arbeta både självständigt och i projekt, därför ser vi att du är självgående och engagerad men också har en mycket god kommunikativ förmåga och är en lagspelare. För att trivas hos oss är du prestigelös, affärsmässig och fungerar bra i olika konstellationer. Du är även noggrann, kvalitetsmedveten och har ett strukturerat arbetssätt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett roligt jobb med varierande arbetsuppgifter i en händelserik marin miljö. Nimbus Group är ett expansivt företag med en spännande resa framför sig. På kontoret i Göteborg är vi ca 15 medarbetare. Hos oss har vi en pragmatisk kultur, där prestigelöshet och flexibilitet är viktigt.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Olausson, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 25 oktober 2019.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Malou Olausson
Telefon 0733-200 880
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nimbus Group är nordens ledande tillverkare av fritidsbåtar. Vi utvecklar, producerar och säljer motorbåtar genom de egna varumärkena; Alukin, Aquador, Bella, Falcon, Flipper, Paragon samt Nimbus. Koncernen tillverkar årligen ca 1 500 båtar som exporteras över hela världen via återförsäljare. Nimbus Group har över 300 anställda och omsätter cirka 1 mdr svenska kronor. Koncernen har fyra egna produktionsenheter i Sverige och Finland samt fem egna återförsäljare. Huvudkontoret ligger i GKSS-hamnen i Långedrag, Göteborg.