Säljare / Säljande produktspecialist
Göteborg

Nilfisk AB söker en driven och resultatorienterad säljare inom vårt tyngre sortiment av sop- & skurmaskiner. Distriktet innefattar mellersta & södra Sverige (Västra Götaland - Östergötland och söderut).

Om rollen
I rollen som säljare kommer du att ansvara för ditt sortimentsområde inom distriktet. Slutkunderna är till stor del logistikcenter samt större tillverkande industri och försäljningen sker direkt eller i samarbete med återförsäljare/samarbetspartners. 

 

Jag har jobbat med försäljning i mindre bolag och såg Nilfisk som ett bra nästa steg i min utveckling. En typisk dag består av att knyta ihop kontakter mellan större industrikunder/konton med våra distriktssäljare samt att bolla tankar och idéer sinsemellan. Det mest stimulerande med att jobba på Nilfisk är att de står för kvalitet och att man tryggt kan sälja sina produkter med vetskapen att maskinerna gör jobbet.

- Tobias, Key Account Manager Industri  

 

Din profil
Vi ser gärna att du som söker rollen som säljare har gedigen erfarenhet från försäljning till ovanstående slutkundsgrupper och har förmåga att sätta dig in i kundens behov. Du bör vara van vid teknisk försäljning där det ofta gäller att lyfta blicken och kunna se en helhetslösning. Du föreslår alternativ och lösningar och kan på ett övertygande sätt argumentera med kunden om fördelarna.

Branscherfarenhet är meriterande, och det du inte kan om produkterna lär vi dig. Då produkterna ofta demonstreras hos slutkund är E-kort för släp ett måste, och något som Nilfisk står för om du inte har det idag.

  • Du har god förmåga att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners
  • Du har lätt för att prata affär med slutkund
  • Du är en strukturerad, uthållig och driven säljare som arbetar självständigt och sporras av att nå mål
  • Du trivs med att vara ute på hos kund, då 3-4 dagar i veckan spenderas hos dina kunder
  • Du har god IT-vana är van användare av CRM-system

Lämplig bostadsort är i Göteborg med omnejd.

 

Jag har varit i bolaget lång tid och haft många olika befattningar så det har hela tiden varit utvecklande. Vi jobbar på ett mycket lyhört sätt gentemot våra anställda, lyssnar och inkluderar för att alla ska trivas. De främsta fördelarna med att arbeta på säljavdelningen på Nilfisk är samarbetet mot gemensamma mål och frihet under ansvar.

- David, Sales Manager Product Solutions

 

Vi erbjuder
Som säljare på Nilfisk så kommer du att få ett omväxlande och spännande arbete med välkända och branschledande produkter. Du kommer till ett växande bolag i en global större koncern och vi erbjuder marknadsmässiga villkor, tjänste-/förmånsbil osv.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Annie Åström. Du når Annie på 031-70 45 195.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Om Nilfisk och CSR
Nilfisk grundades år 1906 med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen. I över 100 år har företaget framgångsrikt anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov av innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett tryggt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.

Nilfisk Group har sitt huvudkontor i Danmark och har försäljningsföretag i över 40 länder, bland annat i Sverige. Kombinerat med ett starkt nätverk av distributörer marknadsför och säljer Nilfisk sina produkter i mer än 100 länder totalt. Våra produktionsanläggningar ligger i Asien, Europa och Amerika. Vårt globala arbete med corporate social responsability (CSR) finns att läsa på nedan länk: https://www.nilfisk.com/en/nilfisk-group/csr/Pages/Corporate-Social-Responsibility.aspx

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 3 nov 2022 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!