Brand Ambassador i Göteborg
Vi söker dig som vill jobba med internationella varumärken för Burger Söhne Sweden AB som är del av Burger Söhne Group. En tjänst för dig som kan och vill representera oss mot såväl konsumenter som handeln.

Tjänsten
Just nu söker vi en person med placeringsorten Göteborg. Tjänsten är att arbeta som varumärkesrepresentant mot butiker och även konsumenter för produkten on!

Du kommer att besöka butiker och jobba tätt med vår lokale säljare för Burger Söhne och ditt ansvar är att säkerställa produktkunskap hos butikerna och även genomföra konsumentkontakts aktiviteter. Du kommer att jobba nära våra distrikts säljare men även kring vår marknadsavdelning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ca. två dagar per vecka med direktkontakt med konsumenter. Arbetet under resterande ca. tre dagar per vecka så jobbar du med att utbilda butiker och personal i produkten och dess egenskaper.

Personliga egenskaper och erfarenheter.
Vi ser att du har viss erfarenhet från försäljning och har du dessutom en vana med konsument och kundkontakt så är det meriterande.

Vi ser också att du har socialkompetens, är strukturerad och uppskattar självständigt arbete som dessutom är varierande. Du är flexibel med dina arbetstider då arbetet kan såväl innebära arbete på vissa utvalda kvällar såväl som lördagar.

Vi ser också att du behärskar engelska, både i tal och skrift. Övernattningar kan förekomma och B-körkort krävs.

Teamet
Burger Söhne har idag 8 st. säljdistrikt och kommer att bli även tre Brand Ambassadors, du kommer att jobba nära sälj representanten i Göteborg men även övriga Brand Ambassadors. Övriga varumärkesrepresentanter är placerade i Stockholm och Malmö. Vårt kontor ligger i Malmö.

Vad erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig en fast månadslön med möjlighet till bonus samt förmånsbil. Du blir till en början anställd av Nextstore Group AB för att sedan under 2019 övergå till en anställning hos Burger Söhne Sweden AB.

Vår uppdragsgivare Burger Söhne Sweden AB erbjuder dig möjligheten att arbeta och utvecklas i en dynamisk miljö med motiverade kollegor. Burger Söhne är i en expansiv fas med hela sin organisation och erbjuder bra möjligheter till en såväl nationell som internationell karriär.

Ansökan
Ditt CV sänder du till info@nextstore.se ange Brand Ambassador Göteborg. Vi rekryterar löpande för denna tjänst så ansök idag. Vid frågor, kontakta Rickard Molin hos Nextstore Group AB på 070-8920400. Se mer gällande Nextstore Group AB på vår hemsida www.nextstore.se
Mer info
Kontaktperson Rickard Molin
Telefon 070-8920400
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.nextstore.se
Sista ansökningsdag 2 nov (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Burger Söhne Sweden AB
The Burger Söhne Group med ca 2000 anställda, är med över 140 års passion för tobak runt om i världen för sina cigarrer och cigariller. Det totala engagemanget är grunden för framgången, Varumärken som ingår i portföljen är on! white snus, Moods, Ritmeester, Dannemann, Al Capone Cigarillos och Al Capone snus.