Tech Recruiter till Nexer Tech Talent i Göteborg

Tech Recruiter till Nexer Tech Talent i Göteborg

Nexer som arbetsgivare

Om du vill tillhöra ett Tech-bolag med en tydlig vision om att skapa en bättre morgondag - då kan detta vara möjligheten för dig!

Nexer Tech Talent är ett av Nexer Groups snabbast växande bolag och stärker nu upp med en engagerad och nätverksbyggande senior Tech Recruiter. Har du flerårig erfarenhet från rekrytering- och bemanningsbranschen och är sugen på att ta nästa kliv? Vi söker dig som vill vara med på vår resa och skapa en bättre morgondag för framtidens techtalanger.

Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag

Som Tech Recruiter bygger du upp och underhåller ditt eget nätverk med kandidater och ansvarar för hela rekryteringsprocessen från kravprofil hos kund till search, intervjuer och uppföljning med kandidat. I rollen har du ett nära samarbete med kund, Business Managers, Tech Recruiters samt Consultant Managers

Du har en viktig roll i att bygga ditt nätverk av framtida techtalanger genom att delta på arbetsmarknadsmässor, anordna rekryteringsevents samt samarbeta med skolor och universitet.

Varje dag hjälper vi våra kunder framtidssäkra sin kompetens och bidrar till att framtidens techtalanger få en kickstart i sin karriär. Du kommer delvis under vissa perioder under året arbeta med att planera, projektleda och marknadsföra våra kunders skräddasydda talangprogram.

För att trivas och utvecklas i rollen tror vi att du som person är strukturerad och att du kan driva ditt eget arbete framåt genom att planera och prioritera dina dagar i en händelserik och omväxlande miljö. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och att du är övertygad om att allt blir bättre och roligare när vi gör det tillsammans.

Du förväntas var kommunikativ, har lätt för att knyta kontakt och bygga relation samt förmågan att hämta energi från mötet med motiverade kandidater och spännande kunder.

Din bakgrund

Vi tror att du har några års års erfarenhet av rekrytering. Meriterande med ett genuint intresse för IT och Tech. Vi kräver inte att du skall kunna allt - snarare att du är intresserad och motiverad av att lära dig ett affärsområde som är i konstant utveckling!

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då båda språken används dagligen.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Jobbar du på Nexer får du en modig och entreprenörsdriven arbetsgivare med internationell närvaro. Vi är stolta över att leda den digitala revolutionen och vara i teknikens framkant, alltid med ett agilt och framåtlutat förhållningssätt. Här får du unika möjligheter att drömma stort, agera smart och utvecklas. Vi är ett familjeägt bolag med långsiktiga strategier, vilket innebär att du är nära de som fattar beslut och kan vara med och påverka. Dessutom erbjuder vi en flexibel arbetspolicy, där det finns möjlighet att arbeta på distans när det passar dig och ditt uppdrag.

Vår kultur

Vår vision är Promising future - det är viktigt för oss att göra skillnad och bidra till en bättre framtid. Vi har ett engagemang för våra kunder och en uppriktig omtanke om varandra. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrunder och erfarenheter gör vårt arbete och vårt företag bättre. Vi värdesätter innovation och viljan att utvecklas och ta nästa steg - framåt och uppåt. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Plats: Göteborg, Lindholmspiren

Start: Omgående

Ansökan: Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att läsa den!

Kontaktperson: Pernilla Ambratt, Business Unit Manager, Nexer Tech Talent 0703 015236

pernilla.ambratt@nexergroup.com
Mer info
Kontaktperson Nexer Tech Talent AB
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (6 dagar kvar)