Spännande möjligheter för dig som är i början av din karriär inom IT/R&D!

Spännande möjligheter för dig som är i början av din karriär inom IT/R&D!

Tar du snart examen och vill nu få möjlighet att utvecklas inom nya spännande områden?

På Nexer Tech Talent i Göteborg har vi många spännande kunder som söker juniora/nyexaminerade personer till sina verksamheter. Våra kunder utvecklar framtidens IT-system och driver utvecklingen mot ett hållbart och tryggt samhälle och vi vågar lova att våra konsulter har riktigt spännande uppdrag där de får jobba med teknik i framkant. När vi matchar dig mot uppdrag utgår vi ifrån vad du vill arbeta med för teknik och hur du vill utvecklas på såväl kort som lång sikt.

Våra kunder har redan börjat anställa inför sommaren och hösten så tveka inte på att höra av dig så berättar vi mer om våra aktuella tjänster!

Exempeltjänster

Våra uppdrag varierar i karaktär. Just nu har vi flera uppdrag som passar dig som läst elektroteknik, mekatronik, mjukvaruutveckling eller fysik - framförallt älskar du problemlösning. Vi har såväl längre konsultuppdrag som konsultrekrytering där det finns möjlighet att övergå i anställning hos kund, utifrån vad som passar din profil och dina planer bäst. Under din tid som konsult hos Nexer kommer du ges möjlighet att vara med på roliga konsultträffar och kompetensdagar.

Din profil

Vi söker dig som har en kandidat- eller masterutbildning inom något av följande områden:
  • Datateknik
  • Informationsteknik
  • Systemvetenskap
  • Teknisk fysik/matematik
  • Elektroteknik
  • Mekatronik
  • Maskinteknik
... eller annan likvärdig utbildning

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal samt skrift.

Som person ser vi gärna att du är självständig och ansvarstagande. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta med problemlösning. Du ser dig själv ingå i ett härligt gäng där samarbete sker tätt och du är inte rädd för nya spännande utmaningar!

Om Nexer Tech Talent

Nexer Tech Talent är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering. Vi startade vår verksamhet 2014 och är idag drygt 250 konsulter i Stockholm, Göteborg och Lund. Hos oss får du en grym start på din karriär genom någon av våra traineeprogram där du under 12 månader kombinerar praktiskt arbete i ett team hos någon av våra välkända uppdragsgivare med teknisk utbildning, coaching och mentorskap.

Vi är en del av Nexer Group, ett entreprenörsdrivet bolag med över 2000 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

Intresserad?

Är du intresserad av att höra mer så registrera din profil via denna annons. Vi hör av oss när vi ser att din profil överensstämmer med vad vi och våra kundföretag söker.

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Lovisa Bergman på Lovisa.bergman@nexergroup.com

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Kontaktperson Nexer Tech Talent AB
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 1 juli 2022 (6 dagar kvar)