Junior .Net utvecklare/arkitekt

Junior .Net utvecklare/arkitekt

Nexer Tech Talent söker just nu en junior utvecklare/arkitekt för vår kunds räkning inom Automotive. Är du en person som brinner för mjukvaruutveckling och även har ett intresse för mjukvaruarkitektur? Då är detta något för dig. Här kommer du få chansen att arbeta i en central del inom företaget, där det är snabbrörligt och daglig kontakt med andra stakeholders inom organisationen. Du kommer vara med och implementera nya lösningar, vidareutveckla den befintliga produkten och vara delaktig i nya spännande projekt.

Beroende på ditt intresse och din erfarenhet så kommer rollen kunna anpassas efter dig. Du kommer att få arbeta med tekniker som C#, .NET och i ett team med seniora kollegor som handleder dig i ditt arbete under din första tid.

Din bakgrund
  • MSc eller BSc inom Datavetenskap eller likvärdig utbildning
  • Brinnande intresse för mjukvaruutveckling
  • Kunskap inom C#, .NET eller annat
Om Nexer Tech Talent
Sigma Young Talent har blivit Nexer Tech Talent! Vi är konsultbolaget som fokuserar på talanger i början av sin karriär inom IT och engineering, och erbjuder marknaden juniora konsulter, konsultrekrytering och traineeprogam. Vi startade vår verksamhet 2014 och finns idag i Stockholm och i Göteborg. Vi är idag drygt 200 konsulter.

Vi är en del av Nexer Group (f.d. Sigma IT Group), ett entreprenörsdrivet bolag med över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Nexer finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige, och är en del av Danir-koncernen.

Hur är Nexer som arbetsgivare?
På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Låter det intressant?
Anmäl ditt intresse via denna annons, vi träffar dig gärna över en digital kaffe för att prata jobbmöjligheter! Vid frågor är du välkommen att kontakta Sandra Svensson på sandra.svensson@nexergroup.com Vi ber dig dock att inte ansöka via mail utan att skicka in ditt CV via länken nedan.

Vi tar nu lite sommarledighet men ser fram emot att kontakta er som skickat in en ansökan så snart vi är tillbaka i mitten av augusti. Trevlig sommar!
Mer info
Kontaktperson Sigma Young Talent
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 16 aug 2021 (18 dagar kvar)