Consultant Manager till Nexer Tech Talent i Göteborg

Consultant Manager till Nexer Tech Talent i Göteborg

Om du vill tillhöra ett Tech-bolag med en tydlig vision om att skapa en bättre morgondag - då kan detta vara möjligheten för dig!

Nexer Tech Talent är ett av Nexer Groups snabbast växande bolag och stärker nu upp med en engagerad Consultant Manager med några års erfarenhet från liknande roll. Vi söker dig som vill vara en del av Nexer Tech Talents fortsatta tillväxtresa. Vi har äran att få samarbeta med några av Sveriges starkaste varumärken. Du kommer att ha en viktig och spännande roll där du får vara med och skapa en bättre morgondag för framtidens techtalanger!

Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du jobba med affärer och drivna kollegor inom Tech världen?

Vi växer och söker dig som har några års erfarenhet från konsultbranschen och brinner för att hjälpa både dina kunder och kollegor till nästa nivå! I tjänsten som Consultant Manager kommer du att leda dina konsulter som arbetar på sina uppdrag hos våra kunder. Våra konsulter är nyexaminerade ingenjörer som är i början av sin spännande karriär.

Rollen innebär att stötta och följa upp medarbetare i deras uppdrag och säkerställa att de trivs och har de förutsättningar som behövs för att lyckas, hålla utvecklingssamtal samt genomföra regelbundna uppföljningar med våra kunder.

Utöver detta ansvar förväntas du även ta ett projektledaransvar för ett par av de talangprogram som vi driver tillsammans med våra kunder! Vi har idag fått förtroendet att driva talangprogram med flera välkända företag, och dessa program kommer du att få vara med att planera och genomföra. Detta innebär att du i nära dialog med kund både utformar, realiserar och utvärderar programmen. I rollen förväntas du även att jobba till viss del med försäljning, i huvudsak med merförsäljning hos dina befintliga kunder.

Vem är du?

Vi tror på människorna i vår organisation - vi förväntar oss att du har eget driv, är social samt har ett stort intresse för affärer och ledarskap i kombination. Du är en ansvarstagande person som leder ditt eget arbete framåt och vi ser gärna att du bidrar till fortsatt utveckling av rollen och vår verksamhet som är i tillväxtfas. Vi tror också att du har jobbat i några år inom konsult- eller bemanningsbranschen och är van vid att arbeta med många olika intressenter och kontaktytor parallellt. Vi tror att du har massor av värdefulla erfarenheter att dela med dig av till oss.

Tjänsten kräver att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Jobbar du på Nexer får du en modig och entreprenörsdriven arbetsgivare med internationell närvaro. Vi är stolta över att leda den digitala revolutionen och vara i teknikens framkant, alltid med ett agilt och framåtlutat förhållningssätt. Här får du unika möjligheter att drömma stort, agera smart och utvecklas. Vi är ett familjeägt bolag med långsiktiga strategier, vilket innebär att du är nära de som fattar beslut och kan vara med och påverka. Dessutom erbjuder vi en flexibel arbetspolicy, där det finns möjlighet att arbeta på distans när det passar dig och ditt uppdrag.

Vår kultur

Vår vision är Promising future - det är viktigt för oss att göra skillnad och bidra till en bättre framtid. Vi har ett engagemang för våra kunder och en uppriktig omtanke om varandra. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrunder och erfarenheter gör vårt arbete och vårt företag bättre. Vi värdesätter innovation och viljan att utvecklas och ta nästa steg - framåt och uppåt. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Plats: Göteborg, Lindholmspiren

Start: Omgående

Ansökan: Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att läsa den! Kontaktperson: Pernilla Ambratt, Business Unit Manager, Nexer Tech Talent

Telefon; 0703 015236

pernilla.ambratt@nexergroup.com
Mer info
Kontaktperson Nexer Tech Talent AB
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 13 juli 2022 (18 dagar kvar)