Business Manager till Nexer Tech Talent

Business Manager till Nexer Tech Talent

Nexer som arbetsgivare

Om du vill tillhöra ett Tech-bolag med en tydlig vision om att skapa en bättre morgondag - då kan detta vara möjligheten för dig!

Nexer Tech Talent är ett av Nexer Groups snabbast växande bolag och stärker nu upp med en engagerad och nätverksbyggande senior Business Manager. Vi ser att du har flerårig erfarenhet från att sälja tjänster och leverera konsultlösningar inom IT & Tech branschen. Vi söker dig som vill vara en del av Nexer Tech Talents fortsatta tillväxtresa som innebär att leverera nya kompetenslösningar till nya kunder och utveckla partnerskap med våra befintliga kunder. Vi har äran att få samarbeta med några av Sveriges starkaste varumärken. Du kommer att ha en viktig och spännande roll där du får vara med och skapa en bättre morgondag för framtidens techtalanger!

Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. Varmt välkommen med din ansökan!

Din vardag
Hur ser rollen ut?
I rollen som Business Manager arbetar du med kvalitativ försäljning av konsulttjänster och stora skräddarsydda talangprogram till våra största samarbetspartners. Vi hjälper våra kunder att växa, att flytta fram sina positioner för att lyckas och möta digitaliserings och transformationens krav på nya kompetenser.

Inom Nexer Tech Talent finns flertalet existerande kunder som du ges möjlighet att arbeta tillsammans med, samtidigt som du också förväntas etablera nya kontakter och samarbeten. Du ansvarar för hela samarbetet och relationen till dina kunder och kan själv påverka din kundportfölj efter branscher och bolag som du brinner för.

Du blir del av ett nationellt team med rekryterare, konsultchefer och säljare där vi alla brinner för att skapa en bättre morgondag. Vi uppskattar att fira framgång tillsammans och ha kul på vägen!

Din bakgrund
Vi söker dig som vill göra oss till det bästa Tech bolaget för framtidens talanger och kunder.

För att trivas som Business Manager hos oss har du ett eget driv, trivs med att utveckla dina kundrelationer och tycker att det bästa med arbetsdagen är att vara hos dina kunder.

Hur är Nexer som arbetsgivare?

Jobbar du på Nexer får du en modig och entreprenörsdriven arbetsgivare med internationell närvaro. Vi är stolta över att leda den digitala revolutionen och vara i teknikens framkant, alltid med ett agilt och framåtlutat förhållningssätt. Här får du unika möjligheter att drömma stort, agera smart och utvecklas. Vi är ett familjeägt bolag med långsiktiga strategier, vilket innebär att du är nära de som fattar beslut och kan vara med och påverka. Dessutom erbjuder vi en flexibel arbetspolicy, där det finns möjlighet att arbeta på distans när det passar dig och ditt uppdrag.

Vår kultur

Vår vision är Promising future - det är viktigt för oss att göra skillnad och bidra till en bättre framtid. Vi har ett engagemang för våra kunder och en uppriktig omtanke om varandra. Vi omfamnar mångfald och tror att människor med olika bakgrunder och erfarenheter gör vårt arbete och vårt företag bättre. Vi värdesätter innovation och viljan att utvecklas och ta nästa steg - framåt och uppåt. Dessutom har vi roligt på jobbet!

Plats: Göteborg, Lindholmspiren

Start: Omgående

Ansökan: Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att läsa den!

Kontaktperson: Pernilla Ambratt, Business Unit Manager, Nexer Tech Talent 0703 015236

pernilla.ambratt@nexergroup.com
Mer info
Kontaktperson Nexer Tech Talent AB
Telefon 0200111333
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmayoungtalent.se/
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (10 dagar kvar)