Teamansvarig Säljare till Nordtec

Teamansvarig Säljare till Nordtec

Nordtec är leverantör av ledande mätinstrument och mätsystem till proffsanvändare i många olika branscher. Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nu en Teamansvarig Säljare. Är du en relationsbyggande och målmedveten lagspelare med teknisk bakgrund? Då kan det här vara ett perfekt jobb för dig. Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan redan i dag!

Din vardag
Som Teamansvarig Säljare kommer du att vara en nyckelperson i utvecklingen av Nordtecs säljorganisation. Organisationen består av tre affärsområden- mätinstrument, mätsystem, och kalibrering där du kommer att ansvara för mätsystem med fokus på livsmedel och life science. I rollen har du operativt ansvar över två säljare, samt ansvarar för att divisionens mål uppfylls. Du driver med glädje både försäljningen och teamet framåt- samt har ett intresse i att delta vid support och installationsarbeten.

I tjänsten ingår även det här:
 • Regelbunden uppföljning av säljprocesser och installationsarbeten
 • Projektledning, kundbesök samt nykundsbearbetning
 • Ordermottagning och support med fokus på ett antal nyckelkunder
 • Lättare personalansvar
Vem är du?
För att lyckas i rollen krävs det att du är initiativtagande och resultatinriktad, samt har en grundlig teknisk förståelse. Du lockas av att bygga nya relationer och ser utmaningar som möjligheter. Således är du prestigelös i ditt arbete och bekväm i din roll att leda. Precis som gänget på Nordtec så vill du också ha roligt på jobbet, och om en kollega behöver assistans så ger du alltid denne en hjälpande hand eller två.

Det krävs att du:
 • Har erfarenhet av teknisk försäljning och ett stort intresse för teknik
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska
 • Drivs av att arbeta strategiskt och strukturerat mot högt uppsatta mål
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du:
 • Har en teknisk eller naturvetenskaplig utbildning
 • Har erfarenhet av ledarskap
 • Besitter goda IT-kunskaper
 • Har erfarenhet av systemförsäljning inom t.ex. livsmedel eller life science
Vill du veta mer?
Den här rekryteringsprocessen hanteras av rekryteringskonsult Camilla Bördin på Nexer Recruit. Om du har några frågor, tveka inte att mejla till camilla.bordin@nexergroup.com alternativt ringa 0730-853 231.

Välkommen med din ansökan på nexerrecruit.com/jobb. Då urval och intervjuer sker efter semestern så ber vi dig observera att din ansökan behandlas i mitten på augusti. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer anställas av Nordtec.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 sept 2022 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I över 40 år har Nordtec Instrument AB levererat innovativa mätlösningar. Ända sedan starten 1976 har företaget varit svensk huvudleverantör av produkter från tyska Testo som är en av världens ledande tillverkare av mätinstrument. Nordtec marknadsför och distribuerar portabla mätinstrument samt stationära och fjärrövervakande mätsystem på den svenska marknaden. De är en komplett leverantör av mättekniktjänster och erbjuder också rådgivning, kurser, teknisk service, mappning, validering och kalibrering. Nordtec med huvudkontor i Göteborg samt ett lokalkontor i Uppsala, omsätter idag cirka 50 miljoner och har ett 20-tal medarbetare. Läs mer på nordtec.se