Integrationsutvecklare inom logistik till Axess Logistics

Integrationsutvecklare inom logistik till Axess Logistics

Trivs du som bäst när arbetsuppgifterna ställer höga krav på dig och du får ta ett stort eget ansvar?
Gillar du att driva projekt framåt och samtidigt vara tekniknära?
Då kan jobbet som Integrationsutvecklare på Axess Logistics vara precis det du är ute efter!

Din vardag
Som Integrationsutvecklare kommer du att leda utvecklingsprojekt genom att planera, organisera och genomföra det tekniska arbetet och ansvara för att driva förstudier och projekt. Rollen är dynamisk och bjuder på variationsrika arbetsdagar med stora möjligheter att utveckla dina yrkeskunskaper. Du erbjuds ett arbete där du har mycket kundkontakt samtidigt som du är inne i tekniken och använder din problemlösningsförmåga. Du kommer att vara involverad i flera projekt åt gången varför du också kommer att ha nytta av ditt sinne för struktur och noggrannhet.

Vem är du?
Du är en tidigare integrationsutvecklare som har erfarenhet av logistik och har du även verkat inom Automotive tidigare är det ett stort plus. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är har ett stort kundfokus, är driven och prestigelös.

Vi vill även att du har erfarenhet inom:
  • BizTalk
  • Visual Studio
  • .NET
  • SQL server
  • Projektledning
  • Integrationer genom APi:er
  • Microsoft Dynamics D365 eller AX
Vi ser vidare att du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift samt att du har en akademisk utbildning inom IT eller motsvarande.

Placeringsort är Axess Logistics kontor i Göteborg eller Halmstad.


Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Erik Malmström på erik.malmstrom@nexergroup.com alternativt mobil 073-439 07 23. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Axess Logistics är den enda leverantören att erbjuda en totallösning av billogistik för importerade fordon till den skandinaviska marknaden. Axess Logistics erbjuder även kompletta logistiklösningar för vidare distribution av nya och begagnade fordon. Axess Logistics är också en av marknadens ledande påbyggare och erbjuder skräddarsydda lösningar, såsom PDI (pre-delivery inspection), kundanpassad påbyggnad samt montering av extrautrustning. Axess Logistics arbetar kompetent, effektivt, lösningsorienterat och med nytänkande. Alltid med kundens behov i fokus, från första kontakten till slutleverans. Bolaget är kvalitetscertifierat enligt ISO9001 och miljöcertifierade enligt ISO14001 och har ca 800 anställda på enheter i Malmö, Halmstad, Göteborg, Södertälje