Beläggningstekniker/Kompositarbetare – GÖTEBORG/VARBERG

Beläggningstekniker/Kompositarbetare – GÖTEBORG/VARBERG

Newtec expanderar och vi söker två nya drivna medarbetare som vill arbeta i ett bolag som skapar värdeskapande lösningar inom industriunderhåll. Önskar du en självständig roll i ett stabilt företag med goda framtidsutsikter och i en bransch under utveckling? Då är detta rollen för dig.

Du kommer att arbeta med beläggning och kompositarbete i vår verksamhet framförallt inom industri, vilket innefattar arbeten med beläggning med kompositmaterial för metall och betong och även arbete med pumpar, skruvar, valsar med mera.

Arbetet bedrivs både på plats ute hos våra industrikunder och i vår verkstad i Grums.

Dina egenskaper

Som person är du serviceinriktad, självständig och noggrann. Du gillar att arbeta strukturerat med resultatmål och har ett inre driv. Vidare är du konsulterande och lösningsorienterad i ditt sätt och du trivs med att jobba med människor. Samtidigt finns en naturlig social kompetens som gör att du är skicklig på att kommunicera på alla nivåer inom och utanför företaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Kunderna finns i huvudsak Västra Sverige. Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter innan.
Skicka din ansökan per mail till glenn.magnusson@newtec.se
Senast den 28 februari 2021.

Frågor om tjänsterna besvaras av Glenn Magnusson 031-525060 eller 0709-784004. Tillträde sker efter överenskommelse."

www.newtec.se
Mer info
Kontaktperson Glenn Magnusson
Telefon 0709784004
Email Mejla Glenn Magnusson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.newtec.se
Sista ansökningsdag 29 mars 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEWTEC ARBETAR SEDAN 1987 med marknadsledande kompositmaterial som skyddar och ökar livslängden på kundens investeringar. Vi reparerar, underhåller och uppgraderar utsatta ytor, konstruktioner och övrig driftsutrustning vilket ger ökad lönsamhet för våra kunder.

Newtec har i närmare 30 år utvecklat metoder och lösningar för att industrin ska få en optimal driftstillgänglighet på utrustning samt ett lönsamt underhåll. Vi står för kvalitet, kunskap och service. Med rätt kompositer kan vi återskapa hållbara ytor – ekonomiskt långsiktigt och miljövänligt.